Hotels
vanaf 81€ p.p.

1 night in Dublin! Heerlijk verblijf en vlucht nu slechts €81

Een deal van , 31. okt. 2017 14:05

Ahoy VakantiePiraten!

Doe eens gek en ga voor 1 overnachting naar Dublin! We hebben namelijk goed geprijsde vluchten gevonden vanaf Amsterdam, met ideale vluchttijden. Je vliegt namelijk aan het begin van de avond naar Dublin en een dag later vlieg je in de avond weer terug. Voor dit ticket ben je nu slechts €44 kwijt. Neem daarbij een verblijf in de het heerlijke Botanic View B&B, 4,5/5 inclusief Certificate of Excellence op Tripadvisor, en je bent slechts €81 voor een onvergetelijke nacht in Dublin!

vanaf
81€
p.p.

Deal Info Tijdperk: 24. nov. 2017 - 23. dec. 2017

Origine
Amsterdam
Bestemming
Dublin

Mogelijke vertrekdata

Goedkoop vliegen naar Dublin kan in november en december 2017. Vertrek is vanaf Amsterdam, omdat hier de prijzen het laagst liggen. Vluchten worden uitgevoerd door Ryanair of Aer Lingus.

Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd, in onze handige vluchten-tool vind je eenvoudig jouw ideale vlucht!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

In de tabel hierboven zie je het Botanic View B&B als voorbeeldaccommodatie, daar vind je hieronder meer informatie over. Zoek je toch liever wat anders? Misschien zijn de volgende suggestie iets voor jou!

The Lombard Pub & Townhouse: 4/5 op Tripadvisor - €99 per nacht voor 2 personen

1 night in Dublin! Heerlijk verblijf en vlucht nu slechts €81 - 6

The Spencer: 4,5/5 met Certificate of Excellence op Tripadvisor - €135 per nacht voor 2 personen

1 night in Dublin! Heerlijk verblijf en vlucht nu slechts €81 - 4

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

1 night in Dublin! Heerlijk verblijf en vlucht nu slechts €81 - 2

1 night in Dublin! Heerlijk verblijf en vlucht nu slechts €81

1 night in Dublin! Heerlijk verblijf en vlucht nu slechts €81