Hotels
vanaf 48€ p.p.

3-daags hotelarrangement in centrum van Alkmaar slechts €48 incl. ontbijt & entree tot het bier- of Beatlesmuseum

Een deal van , 23. okt. 2019 20:00

Ahoy Piraat!

Het prachtige Alkmaar is een stad waar je zeker eens naartoe moet zijn geweest. Deze stad biedt vele typische Nederlandse dingetjes zoals kaas, molens en prachtige herenhuizen. Je beleeft het ook nog eens voor een voordelige prijs.

Zeker bij Voordeeluitjes, want daar krijg je een heerlijk hotelarrangement met wat extra's. Je krijgt namelijk entree tot het biermuseum. Dan denk je vast, HA BIER! Dat klopt. Al kan je er ook voor kiezen voor gratis entree voor het Beatles museum. Daarnaast is er elke ochtend een uitgebreid ontbijtje dat ook nog eens inclusief zal zijn.

vanaf
48€
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 30. okt. 2019 - 21. dec. 2020

Inclusief

  • 2x overnachten
  • 2x ontbijtbuffet
  • gratis entree Biermuseum of gratis entree Beatles museum
  • gratis WiFi

Mogelijke vertrekdata

Dit arrangement is te boeken voor vertrekdata tussen nu en 21 december 2020. Je vindt de goedkoopste aankomstdata op zondag, maandag en dinsdag. Voor het weekend geldt er een toeslag van ongeveer 10 euro per persoon. Deze toeslag geldt ook voor gedurende de traditionele kaasmarkt. Verder zijn er ook veel data beschikbaar voor een relatief goedkoop bedrag.

Accommodatie

In het driesterrenverblijf Kings Inn City Hostel en Hotel Alkmaar is het voorbeeldig genieten, want je bent zo vanuit je heerlijke bed in het centrum van Alkmaar, waar het toch prachtig vertoeven is met historische gebouwen, smaakvolle restaurantjes en heerlijk ingerichte winkeltjes. Dat is nog niet alles, want in dit verblijf worden er maandelijkse speciale avonden georganiseerd, vol met muziek en plezier kan je een avondje genieten onder het genot van een borreltje. Er is eveneens een afgesloten fietsenstalling aanwezig, met heerlijk buitenterras waar goed te vertoeven valt. De kamers zijn allemaal anders ingericht, maar ze kennen allemaal één belangrijk ding: comfort. Kortom, hier valt enorm goed te vertoeven en dit is de perfecte plek om als uitvalsbasis om het prachtige Alkmaar te verkennen.

Impressie

3-daags hotelarrangement in centrum van Alkmaar slechts €48 incl. ontbijt & entree tot het bier- of Beatlesmuseum - 6

3-daags hotelarrangement in centrum van Alkmaar slechts €48 incl. ontbijt & entree tot het bier- of Beatlesmuseum - 4

3-daags hotelarrangement in centrum van Alkmaar slechts €48 incl. ontbijt & entree tot het bier- of Beatlesmuseum - 2

3-daags hotelarrangement in centrum van Alkmaar slechts €48 incl. ontbijt & entree tot het bier- of Beatlesmuseum

3-daags hotelarrangement in centrum van Alkmaar slechts €48 incl. ontbijt & entree tot het bier- of Beatlesmuseum