Hotels
vanaf 126€ p.p.

Superfijn langs de Rijn! Lang weekendje all inclusive in heerlijk hotel slechts €126 incl. vele extra's

Een deal van , 3. jan. 2020 18:04

Ahoy Piraat!

Wil je ook tijdens een lang weekendje weg, helemaal in de watten worden gelegd? Dat kan door dit hotelarrangement die je via Voordeeluitjes kunt boeken. Je kunt nu heel voordelig profiteren van het 3*-Hotel & Restaurant Krone, waar je 3 overnachtingen hebt inclusief alles voor maar €126!

Je krijgt dus naast die 3 overnachtingen vele extraatjes, zoals elke ochtend een ontbijtje en 's avonds een heerlijke driegangendiner. Ook krijg je koffie en gebak tussen bepaalde tijden en is er een heerlijke middagsoepje mogelijk. Naast al dat eten moet je blijven hydrateren, dat kan zeker, want tussen 10:00u en 22:00u zijn zowel frisdrank, bier, wijn als koffie & thee gratis te consumeren! Ook krijg je een gratis OV-kaart voor de regio! Kortom, deze deal eet & drink je makkelijk eruit!

vanaf
126€
p.p.

Details Tijdperk: 7. jan. 2020 - 3. mrt. 2020


Deze deal is inclusief

  • 3x overnachten
  • 3x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x middagsoep (12:00 - 13:00 uur)
  • 3x 3-gangendiner of -buffet
  • 2x koffie met gebak (15:30 - 16:30 uur)
  • Gratis consumpties tussen 10:00 - 22:00 uur (bier/wijn/frisdrank/koffie/thee)
  • Gratis ov-kaart Rijn-Moezel
  • Gratis wandelroutes
  • Gratisparkeren
  • Gratis WiFi

Dealinformatie

Beschikbaarheid voor boeken is vanaf nu tot en met 26 december. De goedkoopste data zijn ook in het weekend voordelig. Er is ook beschikbaarheid in de zomer- en herfstvakantie. Je verblijft in een standaardkamer, maar tegen een meerprijs is er de mogelijkheid tot een upgrade naar een comfort kamer.

Accommodatie

Hotel en Restaurant Krone, een eeuwenoud familiehotel, staat direct aan de oever van de Rijn in Kestert, op ongeveer 30 kilometer ten zuiden van Koblenz. Vanuit het hotel stap je zo op een rondvaartboot, die je langs de mooiste plekken op deze bekende rivier voert, zoals de lieflijkste dorpjes, de indrukwekkende burchten en de talrijke wijnhellingen. Ook fietsen of wandelen langs de Rijn is een belevenis. Restaurant Krone is in de wijde omtrek befaamd vanwege de overheerlijke streekspecialiteiten en -wijnen. De ochtend begint al goed met een uitgebreid ontbijt. Daarna wil je wellicht lekker de natuur in. Liever binnen blijven? Dan is een bezoekje aan de wellness van het hotel misschien een heerlijk alternatief. Laat je verwennen met een massage of kies voor een rondje sauna. Overige faciliteiten, die dit hotel te bieden heeft, zijn een gezellige bar, een fietsverhuur en een fietsenstalling. Maak hier gebruik van gratis WiFi en van de kosteloze parkeergelegenheid. Huisdieren mogen - op aanvraag en tegen een vergoeding - mee op vakantie.

Impressie

Superfijn langs de Rijn! Lang weekendje all inclusive in heerlijk hotel slechts €126 incl. vele extra's - 8

Superfijn langs de Rijn! Lang weekendje all inclusive in heerlijk hotel slechts €126 incl. vele extra's - 6

Superfijn langs de Rijn! Lang weekendje all inclusive in heerlijk hotel slechts €126 incl. vele extra's - 4

Superfijn langs de Rijn! Lang weekendje all inclusive in heerlijk hotel slechts €126 incl. vele extra's - 2

Superfijn langs de Rijn! Lang weekendje all inclusive in heerlijk hotel slechts €126 incl. vele extra's

Superfijn langs de Rijn! Lang weekendje all inclusive in heerlijk hotel slechts €126 incl. vele extra's