All inclusive Nederland! 3 dagen in 4*-Bonte Wever €135, incl. bowling, subtropisch zwemparadijs, sauna en meer

Een deal van , 28. apr. 2019 5:00

Ahoy Piraten!

Deze deal van Voordeeluitjes is leuk voor het hele gezin! Jullie gaan namelijk lekker all inclusive genieten in een subtropisch waterparadijs. Voor een bodemprijs van €135 bedrag ga je 3 dagen verblijven in een prachtig hotel in Drenthe. Dat is niet duur want al je maaltijden en consumpties zijn inbegrepen. Je hoeft dus voor een tropische vakantie helemaal niet ver te vliegen, want hier vind je tevens een subtropisch zwembad, prachtige midgetgolf en een bowlingbaan (dat bij de prijs inbegrepen is). De allergoedkoopste vertrekdata vind je voornamelijk in mei en juni.

vanaf
135
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 28. apr. 2019 - 28. jun. 2019

 • Details

  All inclusive Nederland! 3 dagen in 4*-Bonte Wever €135, incl. bowling, subtropisch zwemparadijs, sauna en meer - 8
  All inclusive Nederland! 3 dagen in 4*-Bonte Wever €135, incl. bowling, subtropisch zwemparadijs, sauna en meer - 6


Inclusief

 • 2x overnachten
 • 2x ontbijt
 • 1x lunchbuffet
 • 2x dinerbuffet
 • diverse snacks en lekkernijen gedurende de dag en avond
 • gratis consumpties uit het huisassortiment
 • avondentertainment
 • gratis toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs, de midgetgolf, de bowling en de fitness
 • gratis gebruik diverse spelfaciliteiten
 • gratis parkeren
 • gratis WiFi

Mogelijke vertrekdata

Dit arrangement is te boeken voor vertrekdata tussen nu en eind juni. De voordeligste opties vind je al voor maar €135 per persoon, inclusief boekingskosten, en zijn te boeken op de meeste zondagen, dinsdagen en woensdagen in bovengenoemde periode. In de weekenden geldt er een meerprijs, maar deze prijzen zijn ook mogelijk voor enkele data in de meivakantie! In de agenda van Voordeeluitjes vind je eenvoudig en snel jouw ideale reisdata. Parkeren is gratis en huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Accommodatie

De 2- of 3- daagse arrangementen vier je in het 4*-hotel genaamd De Bonte Wever. Deze is gelegen in één van de oudste bossen van Nederland; het Asserbos. Het is een verrassend nieuw All-Inclusive hotel, compleet met een eigen sport- en evenementencentrum. Je kunt tijdens je verblijf volop gebruik maken van de vele faciliteiten voor één vaste prijs. De All-in arrangementen bieden onbeperkt toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs, een fitnesscentrum, zes moderne bowlingbanen en een gezellige caféstraat. Natuurlijk geniet je hiernaast ook van de heerlijke uitgebreide buffetten en onbeperkt drankjes. Voor de kinderen is er ook voldoende te doen bij De Bonte Wever, zo is er de Kidsjungle met diverse speeltoestellen en computerspellen. Het TT-circuit van Assen is nabij het hotel en zeker een bezoekje waard. De binnenstad van Assen ligt op 15 minuten lopen, of vijf minuten met de auto. Dit verrassende hotel scoort een dikke 8,2 waardering via Zoover.


Impressie

All inclusive Nederland! 3 dagen in 4*-Bonte Wever €135, incl. bowling, subtropisch zwemparadijs, sauna en meer - 4

All inclusive Nederland! 3 dagen in 4*-Bonte Wever €135, incl. bowling, subtropisch zwemparadijs, sauna en meer - 2

All inclusive Nederland! 3 dagen in 4*-Bonte Wever €135, incl. bowling, subtropisch zwemparadijs, sauna en meer

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

All inclusive Nederland! 3 dagen in 4*-Bonte Wever €135, incl. bowling, subtropisch zwemparadijs, sauna en meer