Hotels
vanaf 79€ p.p.

Attractiepark Slagharen: 3-daags arrangement slechts €79 per persoon en kinderen gratis!

Een deal van , 24. aug. 2019 14:01

Ahoy Piraat!

Het Attractiepark Slagharen staat bekend als de plek waar je het nog het meest geniet. Hier wordt het attractiepark namelijk gecombineerd met een heerlijk waterpark & vakantiepark. Hoe bijzonder is het eigenlijk dat je op een attractiepark kunt overnachten! Via Voordeeluitjes kan je nu extra profiteren van veel voordeel, want je betaalt slechts €79 per volwassene voor een heerlijk driedaags arrangement! Zo zit eindschoonmaak al inclusief en je hebt gratis toegang tot zowel het attractiepark als waterpark! Je kunt ook gratis parkeren, zo ben je lekker voordelig uit!

vanaf
79€
p.p.

Details Tijdperk: 27. aug. 2019 - 24. okt. 2019

 • Details

  Attractiepark Slagharen: 3-daags arrangement slechts €79 per persoon en kinderen gratis! - 12

  Attractiepark Slagharen: 3-daags arrangement slechts €79 per persoon en kinderen gratis! - 10


  Prijs voor de accommodatie is €158,95. Dit betreft een vakantiewoning voor 4 personen (maximaal twee volwassenen). Dit houdt in dat maximaal twee kinderen (tot en met 17 jaar), gratis mogen overnachten.


Inclusief

 • 2x overnachten
 • inclusief eindschoonmaak
 • inclusief bedlinnen (t.w.v. € 7,50 p.p.!)
 • inclusief entree attractiepark
 • inclusief entree Subtropisch Waterpark Aqua Mexicana
 • lazy sunday tot 18.00 uur (enkel bij vertrek op zondag)
 • gratis parkeren
 • Let op: het attractiepark en Aqua Mexicana zijn seizoensafhankelijk geopend

Dealinformatie

Prijs voor de accommodatie is €158,95. Dit betreft een vakantiewoning voor 4 personen (maximaal twee volwassenen). Dit houdt in dat maximaal twee kinderen (tot en met 17 jaar), gratis mogen overnachten. Volgens het voorbeeld verblijf je in een Chaletwoning type Colorado voor 4 personen (max 2 volwassenen). Er zijn meerdere typen vakantiehuisjes mogelijk.

Deze deal is te boeken vanaf nu met vertrekdata tussen nu en 8 november. Perfect voor een weekendje weg. Goedkoopste vertrek vind je op 2 en 4 september, dan ben je slechts €79 per persoon kwijt voor een verblijf in een Chaletwoning type Colorado voor 4 volwassenen (max twee volwassenen). Kinderen (t/m 17 jaar) mogen gratis mee! Parkeergelegenheid bij het vakantiepark gratis en huisdieren toegestaan op aanvraag (enkel in het type Cowboy Cottage en Racoon Lodge).

Slagharen

Met ruim 30 attracties, spannende shows, live acts en het gloednieuwe waterpark Aqua Mexicana is er veel te beleven in dit attractie- en vakantiepark. Stap in een boomstam om de rivier van de wildwaterbaan te trotseren, kom dansen met Randy & Rosie of voel de werking van de G-krachten in de Enterprise en de Thunder Loop. Bezoek 4D-bioscoop El Teatro, waar de unieke film The Good, The Bad and A Horse wordt getoond en ga samen met de jonge sheriff en zijn paard achter de gemene bankrover aan. Ook kun je dit seizoen voor het eerst een bezoek brengen aan de show Dream Horses in het Western Village Theater. Tijdens deze voorstelling staan paarden in combinatie met acrobatiek en halsbrekende stunts centraal.

Impressie

Attractiepark Slagharen: 3-daags arrangement slechts €79 per persoon en kinderen gratis! - 8

Attractiepark Slagharen: 3-daags arrangement slechts €79 per persoon en kinderen gratis! - 6

Attractiepark Slagharen: 3-daags arrangement slechts €79 per persoon en kinderen gratis! - 4

Attractiepark Slagharen: 3-daags arrangement slechts €79 per persoon en kinderen gratis! - 2

Attractiepark Slagharen: 3-daags arrangement slechts €79 per persoon en kinderen gratis!

Attractiepark Slagharen: 3-daags arrangement slechts €79 per persoon en kinderen gratis!