Hotels
vanaf 16€ p.p.

Back-to-basic weekendovernachting in een Yurt voor slechts €16 per persoon

Een deal van , 13. okt. 2020 11:02

Ahoy Piraat!

Heb je het ook zo verdiend om te genieten van een rustige omgeving en helemaal naar back-to-basic te gaan. Dat kan zeker met deze deal. Je verblijft in een bijzondere Mongoolse tent, namelijk een Yurt. Hierbij hoef je niet eens daadwerkelijk naar Mongolië te reizen!

Via Natuurhuisjes kan het ook wel goedkoop. Hoe goedkoop? Nou je betaalt eigenlijk alleen voor de basisfaciliteiten. Dus dan kan het ook voor slechts €16 per persoon (op basis van 5 personen)! Bovendien is dit verblijf uiterst duurzaam en met jouw boeking draag je bij aan lokale natuurprojecten!

Pssstt! Voordat we deze deal voorleggen willen we je even vragen om je hulp. Wij zijn genomineerd voor website van het jaar 2020. Heb je een paar seconden om ons te helpen? Onze dank is groot (vergeet niet te bevestigen via de mail, anders telt de stem niet).

Back-to-basic weekendovernachting in een Yurt voor slechts €16 per persoon - 12

STEM OP ONS


De Yurt

De yurt is vrij uniek in Nederland, maar dit is er eentje die je niet snel zult vergeten. De voorzieningen zijn heel basic, maar je bent hier voorzien van alle gemakken. Er wordt gezorgd voor stroom, toegang tot drinkwater, toilet, waterkoker, 3-pits camping gasstel, potten en pannen, borden, bestek, mokken, glazen, koelkast(je) en uiteraard de mooie en rustgevende locatie. Het enige wat je zelf nog mee moet nemen is een matras of luchtbed en een slaapzak. Zo kan jij genieten van een bijzondere overnachting.

Impressie

Back-to-basic weekendovernachting in een Yurt voor slechts €16 per persoon - 8

Back-to-basic weekendovernachting in een Yurt voor slechts €16 per persoon - 6

Back-to-basic weekendovernachting in een Yurt voor slechts €16 per persoon - 4

Back-to-basic weekendovernachting in een Yurt voor slechts €16 per persoon - 2

Back-to-basic weekendovernachting in een Yurt voor slechts €16 per persoon

Back-to-basic weekendovernachting in een Yurt voor slechts €16 per persoon