Hallelujah! In dit bijzondere hotel in A'DAM slaap je in een kerkje voor slechts €28!

Een deal van , 4. jan. 2019 5:00

Ahoy Piraat!

Amsterdam is de perfecte bestemming voor een stedentrip in eigen land. De gezellige grachten, talloze boetiekjes, diverse barretjes en vele musea zorgen ervoor dat je je nooit verveelt. Maak jouw citytrip nu nog specialer door een overnachting te boeken in dit bijzondere hotel. De naam zegt het al Hotel not Hotel is geen standaard hotel, maar heeft een bijzondere inrichting. Alle kamers hebben namelijk een uniek thema, zo kan je bijvoorbeeld slapen in een schattig kerkje. Je slaapt al in deze unieke hotelkamer vanaf €28!

vanaf
28
p.p.

Check deze deal Tijdperk: 4. jan. 2019 - 30. apr. 2019


Kamer opties

De kamer in dit schattige kerkje is op Booking te vinden onder de naam kleine tweepersoonskamer met gedeeld toilet en douche. Het thema en de vormgeving van de kamers worden gegeven in de beschrijving. Er zijn een aantal verschillende thema kamers in dit bijzondere hotel, waaronder slapen achter een boekenkast of in een oude tram.

Accommodatie

Het bijzondere Hotel Not Hotel ligt in Amsterdam, op slechts 250 meter van de vele winkels en restaurants in de Kinkerstraat. Het heeft kamers met een uniek concept, ontworpen door Collaboration-O, Arno Coenen en IRIS. Het hele hotel is ingericht als een grote woonkamer en de lobby is een soort expositieruimte vol kunst. Elke kamer heeft een ander thema en verhaal en beschikt over een eigen of gedeelde badkamer. De grootte varieert van 5 tot 23 m². De Foodhallen liggen op 10 minuten lopen en de De Clerqstraat, waar winkels en cafés zijn gevestigd, is 600 meter verderop. Op 40 meter bevindt zich de tramhalte Postjesweg met een rechtstreekse verbinding van 10 minuten naar het Leidseplein. De accommodatie is 300 meter verwijderd van Oud-West.

Impressie

Hallelujah! In dit bijzondere hotel in A'DAM slaap je in een kerkje voor slechts €28! - 6

Hallelujah! In dit bijzondere hotel in A'DAM slaap je in een kerkje voor slechts €28! - 4

Hallelujah! In dit bijzondere hotel in A'DAM slaap je in een kerkje voor slechts €28! - 2

Hallelujah! In dit bijzondere hotel in A'DAM slaap je in een kerkje voor slechts €28!

Hallelujah! In dit bijzondere hotel in A'DAM slaap je in een kerkje voor slechts €28!