Hotels
vanaf 85€ p.p.

Bijzonder! 2 nachten in Hotel Kasteel Schaloen in Limburg voor slechts €85 incl. welkomstdrankje, ontbijt & meer

Een deal van , 29. apr. 2019 17:00

Ahoy Piraat!

Prinsen & Prinsessen opgelet: je kan nu slapen in het Tiendgebouw bij een eeuwenoud kasteel in Limburg! Met deze deal van Voordeeluitjes verblijf je nu voor slechts €85 twee nachtjes in Hotel Kasteel Schaloen, een uniek historisch complex omringd door een prachtig natuurgebied. Hier kan je prachtig wandelen in de omgeving of op stedentrip naar Valkenburg of het gezellige Maastricht. Elke ochtend geniet je van een heerlijk ontbijtje in de knusse brasserie in het Poortgebouw, waar je ook terecht kan voor een high beer of high wine om diverse bieren en wijnen uit de regio te proberen! Op naar Limburg!

vanaf
85€
p.p.

Check deze deal Tijdperk: 2. mei. 2019 - 31. dec. 2019

 • Details

  Bijzonder! 2 nachten in Hotel Kasteel Schaloen in Limburg voor slechts €85 incl. welkomstdrankje, ontbijt & meer - 10

  Bijzonder! 2 nachten in Hotel Kasteel Schaloen in Limburg voor slechts €85 incl. welkomstdrankje, ontbijt & meer - 8

Inclusief

 • welkomstdrankje
 • 2x overnachten in het voormalige Tiendgebouw
 • 2x ontbijt in de Brasserie
 • gratis wandel- en fietsroutes
 • gratis koffie- en theefaciliteiten op de kamer
 • gratis parkeren
 • gratis WiFi

Mogelijke vertrekdata

Deze deal is te boeken van nu tot en met 31 december, het goedkoopste arrangement kost slechts €85 per persoon. In de weekenden geldt er een meerprijs, maar deze prijzen zijn ook mogelijk voor enkele data in de herfstvakantie! In de agenda van Voordeeluitjes vind je eenvoudig en snel jouw ideale reisdata. Parkeren is gratis.

Accommodatie

Verblijven doe je in Hotel Kasteel Schaloen, een uniek historisch complex, gelegen tussen de landerijen in het kerkdorpje Schin op Geul. Geniet van rust, ruimte en natuur in een historische ambiance. Het eeuwenoude kasteel wordt omringd door een prachtig natuurgebied, waarin u heerlijke wandel- en fietstochten kunt maken. Het mergelstadje Valkenburg en het bourgondische Maastricht liggen om de hoek! Na een goede nachtrust geniet u ’s ochtends in de knusse brasserie in het Poortgebouw van een vers kopje koffie of een glaasje jus, broodjes met divers beleg, croissants en een gekookt eitje. In de zomer kunt u bij mooi weer buiten op het terras eten met een prachtig uitzicht op het kasteel. De brasserie serveert ook een lunch en een diner. U kunt er tevens terecht voor een high beer of high wine waarbij u diverse bieren en wijnen uit de regio proeft. Hotel Kasteel Schaloen is omringd door een prachtige tuin waar u zeker eens doorheen moet wandelen. Overige faciliteiten zijn gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi. Goed om te weten; u overnacht niet in het kasteel zelf, maar in het eveneens historische Tiendgebouw.

Impressie

Bijzonder! 2 nachten in Hotel Kasteel Schaloen in Limburg voor slechts €85 incl. welkomstdrankje, ontbijt & meer - 6

Bijzonder! 2 nachten in Hotel Kasteel Schaloen in Limburg voor slechts €85 incl. welkomstdrankje, ontbijt & meer - 4

Bijzonder! 2 nachten in Hotel Kasteel Schaloen in Limburg voor slechts €85 incl. welkomstdrankje, ontbijt & meer - 2

Bijzonder! 2 nachten in Hotel Kasteel Schaloen in Limburg voor slechts €85 incl. welkomstdrankje, ontbijt & meer

Bijzonder! 2 nachten in Hotel Kasteel Schaloen in Limburg voor slechts €85 incl. welkomstdrankje, ontbijt & meer