Boeken! In dit bijzondere hotel in A'DAM slaap je achter een boekenkast slechts €24!

Een deal van , 18. dec. 2018 10:00

Ahoy Piraat!

Amsterdam is bij uitstek een populaire bestemming voor een stedentrip in eigen land. De gezellige grachten, talloze boetiekjes, diverse barretjes en vele musea zorgen ervoor dat je je nooit verveelt. Maak jouw citytrip nu nog specialer door een overnachting te boeken in dit speciale hotel. De naam zegt het al Hotel not Hotel is geen standaard hotel, maar heeft een bijzondere inrichting. Alle kamers hebben namelijk een uniek thema, zo kan je bijvoorbeeld slapen achter een boekenkast. Waan je in Narnia en verdwijn door de kast naar dromenland! Zorg er wel voor dat je 's nachts nog de ingang van je kamer terug kan vinden! Je slaapt al in dit bijzondere hotel vanaf €24!

vanaf
24
p.p.

Check deze deal Tijdperk: 2. jan. 2019 - 1. mrt. 2019


Kamer opties

Er zijn vier verschillende mogelijkheden om achter een boekenkast te slapen. De kamergrootte van de boekenkast kamers varieert van 4 tot 13 m². De goedkoopste variant is 4 m² en is op Booking te vinden onder de naam budget tweepersoonskamer met gedeeld toilet en douche. De kamer van 7 m² heet kleine tweepersoonskamer met gedeelde badkamer, de kamer van 9 m² heet comfort tweepersoonskamer met gedeelde badkamer en de laatste kamer is 13 m² en heet standaard tweepersoonskamer met eigen badkamer. Het thema en de vormgeving van de kamers worden gegeven in de beschrijving. Er zijn een aantal verschillende thema kamers in dit bijzondere hotel.

Accommodatie

Het bijzondere Hotel Not Hotel ligt in Amsterdam, op slechts 250 meter van de vele winkels en restaurants in de Kinkerstraat. Het heeft kamers met een uniek concept, ontworpen door Collaboration-O, Arno Coenen en IRIS. Het hele hotel is ingericht als een grote woonkamer en de lobby is een soort expositieruimte vol kunst. Elke kamer heeft een ander thema en verhaal en beschikt over een eigen of gedeelde badkamer. De grootte varieert van 5 tot 23 m². De Foodhallen liggen op 10 minuten lopen en de De Clerqstraat, waar winkels en cafés zijn gevestigd, is 600 meter verderop. Op 40 meter bevindt zich de tramhalte Postjesweg met een rechtstreekse verbinding van 10 minuten naar het Leidseplein. De accommodatie is 300 meter verwijderd van Oud-West.

Impressie

Boeken! In dit bijzondere hotel in A'DAM slaap je achter een boekenkast slechts €24! - 6

Boeken! In dit bijzondere hotel in A'DAM slaap je achter een boekenkast slechts €24! - 4

Boeken! In dit bijzondere hotel in A'DAM slaap je achter een boekenkast slechts €24! - 2

Boeken! In dit bijzondere hotel in A'DAM slaap je achter een boekenkast slechts €24!

Boeken! In dit bijzondere hotel in A'DAM slaap je achter een boekenkast slechts €24!