Chillen in je iglo! Zie het Noorderlicht in Finland in je eigen iglo voor slechts €326

Een deal van , 14. nov. 2017 11:03

Ahoy VakantiePiraten!

Je hebt er vast weleens over nagedacht, slapen in een iglo. De eskimo's doen het al eeuwen, maar gelukkig hoef je voor deze deal niet naar de andere kant van de wereld. Want in Finland kun je nu in een fantastische iglo verblijven én met wat geluk het Noorderlicht spotten! Verblijven doe je in bij het 4*-Kakslauttanen Resort Arctic Resort, dat een goede 4/5 scoort op Tripadvisor. Je wilt natuurlijk verblijven in een iglo en dat kan vanaf €326 per persoon, niet goedkoop natuurlijk maar een onvergetelijke ervaring! Je kunt tevens kiezen voor een mooi chalet, dat kan al vanaf €234 in een 5-persoonschalet. Verblijf is inclusief ontbijt en diner. Laat je verbluffen door de foto's hier en slaap nog dit jaar onder de sterrenhemel.


Accommodatie

Verblijven doe je in bij het 4*-Kakslauttanen Resort Arctic Resort, dat een goede 4/5 scoort op Tripadvisor. Kakslauttanen is gelegen in Fins Lapland en is perfect versmolten met de adembenemende natuur. Blikvangers zijn natuurlijk de glazen iglo's vanwaar je een perfect zicht hebt op sterrenhemel. Op het complex vind je 2 restaurants, sauna's, ontspanningsruimte en zelfs een plek om een frisse 'duik' te nemen bij een wak! Het is mogelijk om deel te nemen aan safari-, langlauf- of huskytochten. Er zijn iglo's en chalets van verschillende groottes, je kunt dus kiezen voor een romantische weekend met z'n tweeën of een leuke trip met familie of vrienden.

Deze deal is zonder vluchten, deze kun je gemakkelijk en snel boeken via onze website.

Boek vluchten

Impressie

Chillen in je iglo! Zie het Noorderlicht in Finland in je eigen iglo voor slechts €326 - 15
Chillen in je iglo! Zie het Noorderlicht in Finland in je eigen iglo voor slechts €326 - 13
Chillen in je iglo! Zie het Noorderlicht in Finland in je eigen iglo voor slechts €326 - 11
Chillen in je iglo! Zie het Noorderlicht in Finland in je eigen iglo voor slechts €326 - 9
Chillen in je iglo! Zie het Noorderlicht in Finland in je eigen iglo voor slechts €326 - 7

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.