Hotels
vanaf 78€ p.p.

Droomparken! 4-daags arrangement vanaf €78 incl. verblijf, eindschoonmaak, gratis parkeren

Een deal van , 30. jun. 2019 18:00

Ahoy Piraten!

Kennen jullie de nieuwe droomparken bij Voordeeluitjes al? Deze heerlijke gezinsaccommodatie biedt een uitstekend verblijf voor 4 tot 10 personen. In deze droomparken staan de thema's rust, ruimte en ontspanning centraal. Je vindt hier tevens faciliteiten als, zwembaden, restaurants en wellness activiteiten. Zo boek je bijvoorbeeld al voor €78 p.p. een 4-daags arrangement. Je verblijft in dat geval dan in het droompark Beekbergen, dat midden in de Veluwse bossen ligt. Dit park beschikt over een overdekt zwembad en een wellness centrum met sauna, zonnebank en fitness faciliteiten. Buiten bevinden zich diverse activiteiten voor nog meer vakantiepret voor de kinderen, zoals een trampoline of sportveld. Voor elke leeftijdsgroep is er wel iets te doen op het park.

vanaf
78€
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 30. jun. 2019 - 29. aug. 2019

  • Details

    Droomparken! 4-daags arrangement vanaf €78 incl. verblijf, eindschoonmaak, gratis parkeren - 8
    Droomparken! 4-daags arrangement vanaf €78 incl. verblijf, eindschoonmaak, gratis parkeren - 6Deal informatie

  • 3x overnachten
  • incl. eindschoonmaak
  • gratis parkeren

Mogelijke vertrekdata

Dit arrangement is te boeken voor vertrekdata van juli tot en met december 2019. Je betaalt slechts €78 voor een 4-daags arrangement op veel verschillende data. Er is veel beschikbaarheid. We hebben tevens droomparken aan de kust, zoals in Zeeland of Noord-Holland. Bekijk hieronder de verschillende droomparken en welke het best bij je voorkeur past.

Bekijk droomparken

Accommodatie

Je verblijf gedurende dit arrangement in het droompark Beekbergen dat in de Veluwse bossen tussen de plaatsjes Beekbergen en Loenen ligt. Vanaf het park fietst of wandel je zo de bossen in. Door de prachtige, rustgevende omgeving begint je vakantie meteen al bij aankomst in de comfortabele recreatiewoning. Ga compleet ontspannen in het wellnesscentrum van het park en geniet van een maaltijd in het sfeervolle restaurant Het Jachthuis. Winkelen kunt u in Apeldoorn en met tal van attractieparken in de directe omgeving, bent u verzekerd van veel vakantiepret voor de kinderen.


Impressie

Droomparken! 4-daags arrangement vanaf €78 incl. verblijf, eindschoonmaak, gratis parkeren - 4
Droomparken! 4-daags arrangement vanaf €78 incl. verblijf, eindschoonmaak, gratis parkeren - 2
Droomparken! 4-daags arrangement vanaf €78 incl. verblijf, eindschoonmaak, gratis parkeren

Droomparken! 4-daags arrangement vanaf €78 incl. verblijf, eindschoonmaak, gratis parkeren