Hotels
vanaf 62€ p.p.

Duurzaam natuurhuisje aan het water: lang weekendje weg voor €62 per persoon

Een deal van , 20. nov. 2020 15:01

Ahoy Piraat!

Overnacht aan de legendarische wateren van Friesland, wat je verblijft langs de echte Elfstedenroute! Nu is de kans ontzettend klein dat je tijdens jouw verblijf de Elfstedentocht wordt gehouden, maar het uitzicht is verder ook wel mooi! Een lang weekendje hier verblijven kost maar €62 per persoon (obv 6 personen).

vanaf
62€
p.p.

Details Tijdperk: 20. nov. 2020 - 6. apr. 2021


Duurzaam genieten bij Natuurhuisje.nl

Het voordeel van Natuurhuisjes is dat ze uitsluitend accommodaties verhuren die voldoen aan duurzame eisen. Wanneer je bij ze boekt, weet jij dat je een heerlijke overnachting krijgt, zonder dat de natuur teveel belast wordt. Ook draag je met jouw boeking draag je bij aan lokale natuurprojecten. Enkele partners hiervan zijn Buitenfonds, Staatsbosbeheer en Vogelbescherming Nederland. Ze hebben daarnaast een aantal projecten die ze financieel ondersteunen.

Accommodatie

Je verblijft in het prachtige Friesland aan het water, waar je in een duurzame accommodatie zult verblijven. Het natuurhuisje heeft een woonkamer, keuken, drie slaapkamers en twee badkamers met een douche. Ook geniet je hier van een overdekte buitenruimte met houtkachel. De sfeervolle woonkamer staat een comfortabele zithoek met een houtkachel en digitale televisie en radio. Aansluitend vind je de moderne keuken, voorzien van een gasfornuis, koel- en vriescombinatie, afwasmachine, combi-magnetron, koffiezetapparaat, senseo, Dolce Gusto en een waterkoker.

Impressie

Duurzaam natuurhuisje aan het water: lang weekendje weg voor €62 per persoon - 6

Duurzaam natuurhuisje aan het water: lang weekendje weg voor €62 per persoon - 4

Duurzaam natuurhuisje aan het water: lang weekendje weg voor €62 per persoon - 2

Duurzaam natuurhuisje aan het water: lang weekendje weg voor €62 per persoon


Duurzaam natuurhuisje aan het water: lang weekendje weg voor €62 per persoon