Hotels

Geweldig vakantiepark aan het Veluwemeer: 4 dagen weg met het hele gezin slechts €89 p.p.

Een deal van , 13. mrt. 2020 18:00

Ahoy! We hebben weer een geweldig vakantiepark voor jou in de aanbieding! Lekker in eigen land ga je verblijven in het luxe 4*-Droompark Bad Hoophuizen direct aan het Veluwemeer. Dit heerlijke park biedt vertier voor het hele gezin met een zwembad, speeltuinen, wellnesscentrum, sportvelden en een fijn zandstrand. Voor slechts €89 per persoon (op basis van 4 personen) verblijf je in een leuk chaletje met alles erop en eraan. Check hieronder de details en boek jouw zomerse uitje!

16. mrt. 2020 - 1. jan. 2021
8, 3/10 op Booking.com
Verblijf bij 4*-Droompark Bad Hoophuizen
4-persoons chalet
Voordelige vertrekopties in juni!
Inclusief

  • 3x overnachten
  • incl. eindschoonmaak
  • gratis WiFi
  • gratis parkeren

Dealinformatie

Deze deal is te boeken tussen eind maart en eind december 2020. De prijs is voordelig te boeken in mei en juni en wordt zelfs nog goedkoper in het najaar! Ook is het mogelijk om een ander arrangement te kiezen van bijvoorbeeld 8 of 5 dagen.

Accommodatie

Je verblijft in een 4-persoons chalet op het luxe 4*-Droompark Bad Hoophuizen. Dit heerlijke vakantiepark ligt direct aan het Veluwemeer en biedt vertier voor het hele gezin. Er is een binnenzwembad, een prachtig strand, wellnesscentrum met sauna en stoombad, een tennisbaan, tafeltennistafels en meerdere speeltuinen, een restaurant met terras aan het strand en gratis parkeerplaatsen.

Impressie

Geweldig vakantiepark aan het Veluwemeer: 4 dagen weg met het hele gezin slechts €89 p.p.