Hotels
vanaf 42€ p.p.

Glamping in een boomhut aan het Bled meer, Slovenië met whirlpool, sauna en ontbijt slechts €42

Een deal van , 31. dec. 2019 12:02

Ahoy Piraat!

Slovenië is een schitterend klein land vol groen, bergen, meren en vriendelijke locals. En hoe ontdek je dit land beter dan door te gaan glampen? Met glampen heb je alleen de lusten en niet de lasten van kamperen. Je overnacht namelijk in alle comfort ten midden van de natuur, wel zo lekker! Deze boomhutten aan het Bled Meer in Slovenië zijn daar een perfect voorbeeld van. Elke luxe hut bevindt zich in de schitterende omgeving van de Sloveense natuur, beschikt over een sauna en een hot tub en daarnaast begin je de dag goed met een verzorgd ontbijtje; dat moet je meegemaakt hebben!

vanaf
42€
p.p.

Deal Info Tijdperk: 31. dec. 2019 - 30. apr. 2020


Glamping in een boomhut aan het Bled meer, Slovenië met whirlpool, sauna en ontbijt slechts €42 - 10

Accommodatie

Deze deal neemt je mee naar het schitterende Bled meer in Slovenië. Daar vind je de geweldige Glamping Ribno boomhutten compleet met sauna en hot tub. Men is razend enthousiast over deze accommodatie, het scoort namelijke en dikke 4,5/5 waardering via TripAdvisor; dat is bijna een maximale tevredenheid-score! Beddengoed wordt verstrekt. Elke accommodatie heeft een externe, eigen badkamer die ongeveer 50 meter verderop ligt. Je kunt bij de accommodatie tennissen, en de omgeving leent zich bij uitstek voor golfen. Er kunnen in de omgeving ook tal van andere activiteiten worden ondernomen, zoals fietsen, vissen en wandelen.

Prijsopmaak

Een boomhut heeft plaats voor 3 volwassen. Prijs is €126 per nacht = €42 per persoon per nacht.

Vervoer

Vervoer is niet inclusief met deze deal. Je vind de beste vliegtickets eenvoudig via onze vluchten-tool. Ook kan het huren van een auto zeer voordelig via onze website. Zo kan je een overnachting in deze bijzondere accommodatie perfect combineren met een road trip door dit bijzonder mooie land.

Boek een ticket Boek een huurauto

Impressie

Glamping in een boomhut aan het Bled meer, Slovenië met whirlpool, sauna en ontbijt slechts €42 - 8

Glamping in een boomhut aan het Bled meer, Slovenië met whirlpool, sauna en ontbijt slechts €42 - 6

Glamping in een boomhut aan het Bled meer, Slovenië met whirlpool, sauna en ontbijt slechts €42 - 4

Glamping in een boomhut aan het Bled meer, Slovenië met whirlpool, sauna en ontbijt slechts €42 - 2

Glamping in een boomhut aan het Bled meer, Slovenië met whirlpool, sauna en ontbijt slechts €42


Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Glamping in een boomhut aan het Bled meer, Slovenië met whirlpool, sauna en ontbijt slechts €42