Hotels
voor 47€ p.p.

Hip Antwerpen: 2 dagen in 4*-hotel met ontbijt voor maar €47

Een deal van , 18. mrt. 2017 12:56

Piraten,

Tijd voor nog eens een bezoekje aan de gezelligste stad van België, Antwerpen! Ontdek de prachtige binnenstad, drink een koffie en bezoek de coole winkels in het hippe Zuid, beklim het MAS, spendeer de hele avond in een van de vele biercafés, slaap heerlijk in een prachtig 4*-hotel en word wakker met een heerlijk ontbijt! Dit alles is mogelijk na het boeken van deze deal in onze piratenschat.

voor
47€
p.p.

Stedentrip Antwerpen Tijdperk: 18. mrt. 2017 - 31. aug. 2017

  • Details

    Hip Antwerpen: 2 dagen in 4*-hotel met ontbijt voor maar €47 - 10


Mogelijke vertrekdata

Dit arrangement is te boeken voor vertrekdata tot en met 31 augustus voor slechts €47 per persoon per nacht.

Accommodatie

Het wordt goed vertoeven in Antwerpen bij het 4*-The Plaza Hotel, een comfortabel en rustig gelegen hotel dat een nette 4/5 score krijgt op Tripadvisor en een 7,9 op Zoover. Binnen tien minuten wandel je vanuit The Hotel Plaza naar het bruisende centrum van Antwerpen, waar je gaat winkelen en de schitterende architectuur ontdekt. Na een comfortabele nacht in The Plaza Hotel ga je in de ochtend naar de Orangerie. Daar geniet je van een heerlijk ontbijt met een keur aan warme en koude gerechten. Het hotel beschikt over een parkeerplaats, maar ligt ook op loopafstand van het centraal station in Antwerpen.

Tips om te doen in Antwerpen:

  • Wil je veel van de stad zien in een korte tijd? Huur een fiets! Antwerpen kent een uitgebreid 'Velo' systeem: huurfietsen die je op verschillende plekken in de stad kunt pakken en ergens anders weer kunt wegzetten. Dagregistratie kost maar €4 en daarna is iedere 30 minuten dat je de fiets gebruikt gratis!
  • Bezoek het MAS, Museum aan de Stroom. Vanaf het dak heb je een prachtig uitzicht over de stad en het water, een bezoekje hier aan is ook nog eens gratis. Het museum zelf is ook zeker de moeite waard, hier betaal je een kleine entreeprijs voor.

Hip Antwerpen: 2 dagen in 4*-hotel met ontbijt voor maar €47 - 8
Hip Antwerpen: 2 dagen in 4*-hotel met ontbijt voor maar €47 - 6
Hip Antwerpen: 2 dagen in 4*-hotel met ontbijt voor maar €47 - 4

Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Hip Antwerpen: 2 dagen in 4*-hotel met ontbijt voor maar €47 - 2

Hip Antwerpen: 2 dagen in 4*-hotel met ontbijt voor maar €47

Hip Antwerpen: 2 dagen in 4*-hotel met ontbijt voor maar €47