Hotels

Internationale Dag van het Bier: slaap in een brouwerij in België voor slechts €50 p.p.

Een deal van , 2. aug. 2019 20:00

Ahoy! Omdat het vandaag de Internationale Dag van het Bier is hebben wij een heel bijzonder en passend hotel voor jou uitgezocht! Met deze aanbieding van Voordeeluitjes ga je overnachten in het eerste en enige brouwerijhotel van België. Er worden hier niet zomaar biertjes gebrouwen! Gouden Carolus Classic won ooit nog de prijs van beste donker biertje van de wereld, en Gouden Carolus Tripel die van beste tripel ter wereld! Ook heb je vanaf het dak van de brouwerij een prachtig uitzicht over de stad Mechelen. Voor slechts €50 per persoon heb je de ultieme bierdeal te pakken. Proost!

Overnachten in een 15e-eeuwse familiebrouwerij!
3. aug. 2019 - 31. jul. 2020
Logies met ontbijt
9, 4/10 op Voordeeluitjes
Deze deal is inclusief

  • overnachten
  • ontbijt
  • gratis WiFi

Accommodatie

Het 3-sterren Hotel Brouwerij Het Anker staat in Mechelen in de regio Antwerpen. Deze accommodatie is gevestigd in een 15e-eeuwse familiebrouwerij, die al vijf generaties lang bier brouwt in het Groot Begijnhof van Mechelen. Je kan een arrangement boeken, inclusief een rondleiding in de brouwerij en whiskystokerij. Vanaf het dak van de brouwerij heb je een prachtig uitzicht over de stad Mechelen. Overnacht in het eerste en enige brouwerijhotel van België. Je begint de dag met een uitgebreid ontbijt en een uniek uitzicht op de brouwerij. Na het ontbijt kan je - met gids - de brouwerij bezoeken, waar je ziet hoe de bieren gebrouwen worden. Daarna zijn er mogelijkheden tot proeven, ook onder begeleiding. De hoteleigen brasserie staat garant voor een unieke smaakbeleving, van heerlijke gerechten met bijpassende bieren, sommige zelfs uit eigen brouwerij. En dat zijn niet zomaar bieren! Gouden Carolus Classic won ooit nog de prijs van beste donker biertje van de wereld, en Gouden Carolus Tripel die van beste tripel ter wereld! In de Brouwerijwinkel kan je terecht voor een leuk aandenken aan jouw verblijf bij Het Anker.

Beschikbaarheid

Overnachten in deze bijzondere familiebrouwerij kan het hele jaar door tegen een vaste lage prijs bij aankomst op een zondag! Op andere dagen geldt een meerprijs tussen de €5 en de €10 per persoon. De 22 gezellige kamers zijn voorzien van gescheiden bedden of een tweepersoonsbed, kabeltelevisie, gratis WiFi en een badkamer met douche en toilet. Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis bij jou en je partner op de kamer verblijven, voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar betaal je slechts 10 euro per nacht.

Impressie

Internationale Dag van het Bier: slaap in een brouwerij in België voor slechts €50 p.p.