Hotels
vanaf 24€ p.p.

Kerstmarkten net over de Duitse grens: o.a. weekendje Düsseldorf vanaf €24 incl. hotel met ontbijt

Een deal van , 19. okt. 2019 10:00

Ahoy piraten,

Wij hebben drie fijne aanbiedingen waar elke kerstliefhebber blij van wordt! Je hebt de keuze uit Düsseldorf, Essen of Oberhausen. Alle drie ongeveer 2 uur rijden van Utrecht en alle drie een garantie voor bruisende kerstmagie. Momenteel boek je zo'n knus weekendje weg vanaf €24 p.p.!

Deze uitjes zijn fantastisch voor kinderen; zij zullen hun ogen uitkijken op de prachtige en sfeervolle kerstmarkten! Lees verder welke stad het beste bij jouw wensen past en geniet in een drie- of viersterrenhotel (inclusief ontbijt) van een weekendje weg net over de grens. Alle arrangementen zijn beschikbaar voor twee tot vier dagen!

Kerstmarkten net over de Duitse grens: o.a. weekendje Düsseldorf vanaf €24 incl. hotel met ontbijt - 10

vanaf
24€
p.p.

Details Tijdperk: 18. okt. 2019 - 7. dec. 2019

 • Details

  Kerstmarkten net over de Duitse grens: o.a. weekendje Düsseldorf vanaf €24 incl. hotel met ontbijt - 8


  Kerstmarkten net over de Duitse grens: o.a. weekendje Düsseldorf vanaf €24 incl. hotel met ontbijt - 6


  Kerstmarkten net over de Duitse grens: o.a. weekendje Düsseldorf vanaf €24 incl. hotel met ontbijt - 4

Deal informatie

 • 2 tot 4 dagen
 • Verblijf in 3 of 4 sterrenhotel
 • Verblijf op basis van logies en ontbijt
 • Familiekamer of tweepersoonskamer
 • Goedkoopste vertrek: november en december

Kerstmarkt Düsseldorf

De Duitse kerstmarkten zijn magisch en daar vormt die van Düsseldorf geen uitzondering op. Sneeuwkristallen, peperkoek, of misschien wel een kerstboom, je vindt het op de sfeervolle kerstmarkt in Düsseldorf, welke dit jaar plaats vindt van 21 november tot 30 december.

De vrolijk verlichte pleinen gevuld met kraampjes, attracties en lekkernijen vormen het ideale decor voor jouw kerstinkopen dit jaar. De kerstmarkten zijn verspreid over 6 pleinen met elk een eigen karakter, van traditioneel tot ludiek of modern, voor ieder wat wils. Een enorme kerstboom, een kerststal, een ijsbaan en een bijna honderd jaar oude carrousel maken het plaatje compleet.

Geniet van gebraden appels (Bratäpfel), kaneelkoekjes (Zimtsterne), warme chocomel en glühwein en shop al je kerstaankopen bij elkaar! De mooiste kerstmarkten vind je op de ‘Engeltjesmarkt’ en op de 'Sterretjesmarkt'. Neem ook zeker een kijkje bij de kraampjes voor het historische stadshuis. Hier vertonen kunstambachtslieden hun vaardigheden.

Als je nog tijd over hebt, bekijk dan eens de wereldberoemde Königsallee. Deze straat is een bonte verzameling van elegante etalages en gezellige terrasjes. De Düsseldorfer kerstmarkt is een van de mooiste van Duitsland. Je zult je ogen uitkijken!

Kerstmarkten net over de Duitse grens: o.a. weekendje Düsseldorf vanaf €24 incl. hotel met ontbijt - 2

Kerstmarkt Essen

De kerstmarkt in Essen vindt dit jaar plaats van 15 november tot 23 december en is eventueel te combineren met een bezoek aan de kerstmarkt in Oberhausen! Het is alweer de 46e editie en er staan o.a. maar liefst 250 kraampjes met eten, ambachten en natuurlijk veel glühwein en warme chocomel!

Het bijzondere aan de kerstmarkt in Essen is dat een klein gedeelte, de middeleeuwse markt, je uitnodigt voor een kleine duik in de Duitse middeleeuwse geschiedenis. Met honingwijn en fakkels krijg je een idee van hoe het er een paar honderd jaar geleden uit zag!

Kerstmarkten net over de Duitse grens: o.a. weekendje Düsseldorf vanaf €24 incl. hotel met ontbijt

Kerstmarkt Oberhausen

In Oberhausen vind je niet één, maar twee kerstmarkten! Samen vormen zij een betoverend kerstgeheel. Verdwaal tussen de talrijke kerstkraampjes van de traditionele kerstmarkt op de oude markt, loop door het prachtig verlichte sprookjesbos en ga op zoek naar een maretak!

Het gigantische shoppingcenter CentrO, gelegen aan de rand van Oberhausen, vormt samen met maar liefst 150 houten hutjes een van de grootste kerstmarkten in het Ruhrgebied. De kerstmarkt in Oberhausen vindt dit jaar plaats van 15 november tot 23 december.

Kerstmarkten net over de Duitse grens: o.a. weekendje Düsseldorf vanaf €24 incl. hotel met ontbijt