Lang weekend aan zee: 4 dagen op lekker vakantiepark slechts €25 met buitenzwembad

Een deal van , 20. jul. 2019 7:02

Ahoy Piraat!

Egmond aan Zee is niet voor niets één van de meest heerlijke plekken van Nederland waar je nu ook nog eens via Voordeeluitjes voordelig kunt overnachten. Het is bijzonder voordelig, want je betaalt nu slechts €25 per persoon voor een overheerlijk lang weekend genieten dichtbij de Nederlandse kust. Je betaalt slechts €38 voor deze deal in augustus! Geniet van de duinen en zwem heerlijk in zee. Spring je liever in het buitenzwembad, dat kan natuurlijk ook. Boek nu wel snel, want OP = OP.

vanaf
25
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 19. jul. 2019 - 20. mei. 2020

  • Details

    Lang weekend aan zee: 4 dagen op lekker vakantiepark slechts €25 met buitenzwembad - 10

    Lang weekend aan zee: 4 dagen op lekker vakantiepark slechts €25 met buitenzwembad - 8


    €226/6 personen = €38 persoon.


Mogelijke vertrekdata

Deze deal is te boeken voor vertrekdagen vanaf nu tot en met 15 mei 2020. Deze deal is slechts maar beperkt beschikbaar. Je verblijft een heerlijk lang weekendje van 4 dagen aan de heerlijke kust. Je verblijft in een 6-persoonsaccommodatie, wat betekent dat bij een volle bezetting deze deal maar €25 per persoon kost!

Accommodatie

Met deze deal ga je verblijven vlak bij Egmond aan Zee en midden in de duinen. Je verblijft in Kustpark Egmond aan Zee. Het park is de perfecte locatie voor een heerlijke strandvakantie. Waar je heerlijk aan de kust kunt uitwaaien. Genieten van lange wandelingen en speur naar waterleven in een van de vele poeltjes of ga slenteren over de gezellige boulevard. Ook het huren van een fiets is een echte aanrader. Verken de omgeving en trek langs de vuurtoren, de duinen en de prachtige bloembollenvelden. Of breng een bezoekje aan de hoofdstad Amsterdam of de beroemde kaasmarkt in Alkmaar. De stranden van Egmond aan Zee hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.

Impressie

Lang weekend aan zee: 4 dagen op lekker vakantiepark slechts €25 met buitenzwembad - 6

Lang weekend aan zee: 4 dagen op lekker vakantiepark slechts €25 met buitenzwembad - 4

Lang weekend aan zee: 4 dagen op lekker vakantiepark slechts €25 met buitenzwembad - 2

Lang weekend aan zee: 4 dagen op lekker vakantiepark slechts €25 met buitenzwembad

Lang weekend aan zee: 4 dagen op lekker vakantiepark slechts €25 met buitenzwembad