Hotels
vanaf 52€ p.p.

Lekker op de Veluwe: overnacht in luxueus 4*-Hotel Mennorode met ontbijt slechts €52

Een deal van , 22. mei. 2019 19:00

Ahoy Piraat!

Lekker wandelen in één van de mooiste bossen van Nederland. We hebben het natuurlijk over de prachtige Veluwe. Hier kan je heerlijk wandelen en tot rust komen door te genieten van de heidevelden, prachtige bossen en een lekkere groene natuur. Misschien spot je wel lieve dieren die je op de camera zal kunnen vastleggen. Het is bij uitstek de plek om tot rust te komen en dat kan extra voordelig nu middels deze deal van Voordeeluitjes. Je kunt gebruik maken van deze schitterende deal voor slechts €52! Je maakt dan een luxueuze overnachting mee midden op de Veluwe in het Gelderse Elspeet. Hier verblijf je in het 4*-Hotel Mennorde. Het hotel heeft door haar bijna 100-jarige bestaan al vele gasten een overheerlijke overnachting bezorgt. Het hotel krijgt ook een mooie 7,8 op Zoover, waardoor je weet dat je voorgaande gasten het naar hun zin hebben gehad. Ben jij de volgende?

vanaf
52€
p.p.

Bekijk deze deal Tijdperk: 22. mei. 2019 - 29. nov. 2019

  • Details

    Lekker op de Veluwe: overnacht in luxueus 4*-Hotel Mennorode met ontbijt slechts €52 - 10

    Lekker op de Veluwe: overnacht in luxueus 4*-Hotel Mennorode met ontbijt slechts €52 - 8


Inclusief

  • Overnachting
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • gratis wandel- en fietsroute
  • gratis parkeren
  • gratis WiFi

Reismogelijkheden

Beschikbaarheid voor boeken is vanaf nu tot en met 29 november. De goedkoopste data zijn beperkt beschikbaar. Op de meeste data geldt er een meerprijs van €5 per persoon. Dit geldt ook voor de weekenden en zomer- en herfstvakantie. Je verblijft in een comfort kamer en een premium kamer is mogelijk tegen een meerprijs.

Accommodatie

Het 4*-Hotel Mennorode is niet alleen luxueus ingericht, het beschikt ook over genoeg faciliteiten om hier helemaal zen te worden. Het hotel bestaat sinds 1925 en heeft in haar geschiedenis veel ervaring opgedaan. Het hotel heeft ook een moderne uitstraling waardoor je hier goed kunt vertoeven. Ook is er een fitnessruimte beschikbaar tegen een vergoeding. Het hotel biedt de mogelijkheid om te kiezen uit twee restaurants waar je gezellig kunt eten. Je kamer beschikt over een TV, WiFI en een föhn. Daarnaast zijn er lekkere verzorgingsproducten van Rituals aanwezig.

Impressie

Lekker op de Veluwe: overnacht in luxueus 4*-Hotel Mennorode met ontbijt slechts €52 - 6

Lekker op de Veluwe: overnacht in luxueus 4*-Hotel Mennorode met ontbijt slechts €52 - 4

Lekker op de Veluwe: overnacht in luxueus 4*-Hotel Mennorode met ontbijt slechts €52 - 2

Lekker op de Veluwe: overnacht in luxueus 4*-Hotel Mennorode met ontbijt slechts €52

Lekker op de Veluwe: overnacht in luxueus 4*-Hotel Mennorode met ontbijt slechts €52