Hotels
vanaf 62€ p.p.

Luxe Roompot villa nabij Giethoorn: 5 dagen slechts €62 met eigen aanlegsteiger

Een deal van , 1. dec. 2020 12:00

Ahoy Piraat!

Hou je ook van bootje varen? Dan weet je zeker dat je in Giethoorn aan het goede adres bent. Voor slechts €62 geniet je 5 dagen lang van een luxe 6-persoonsvilla waar je niets tekort zult komen (obv 6 personen). Je hebt een eigen aanlegsteiger, dus je kunt zo met je bootje aanmeren.

Je boekt deze villa via Roompot en dan zitten alle kosten zoals bedlinnen, lokale heffingen, reserveringskosten en eindschoonmaak, al bij de prijs inbegrepen. Ook krijg je via Roompot gratis omruilgarantie, wel zo fijn!

vanaf
62€
p.p.

Details Tijdperk: 29. nov. 2020 - 30. jun. 2021

Luxe Roompot villa nabij Giethoorn: 5 dagen slechts €62 met eigen aanlegsteiger - 10

Mogelijke vertrekdata

Dit arrangement is te boeken voor vertrekdata tussen juni en begin januari 2021. In het goedkoopste geval betaal je slechts €62 per persoon (november en december) voor 5 dagen weg. Dit bedrag is inclusief alle kosten, zoals bedlinnen, lokale heffingen, reserveringskosten en eindschoonmaak al bij de prijs inbegrepen. Ook krijg je via Roompot gratis omruilgarantie. In het hoogseizoen zijn de prijzen duurder, dus voor een goede deal raden we aan buiten de bouwvak te boeken.

Accommodatie

Het Roompot Vakantiepark Giethoorn ligt in het Overijsselse Giethoorn, dat ook wel het Venetië van het Noorden wordt genoemd. Het park is autovrij en bereikbaar via een loopbrug, wat het voor mindervalide personen helaas minder geschikt maakt. Wel is het een ideale locatie voor wie van watersport (van varen en zeilen tot vissen) houdt, want water is er volop! Ook kun je in de directe omgeving heerlijk wandelen en fietsen.

Impressie

Luxe Roompot villa nabij Giethoorn: 5 dagen slechts €62 met eigen aanlegsteiger - 8

Luxe Roompot villa nabij Giethoorn: 5 dagen slechts €62 met eigen aanlegsteiger - 6

Luxe Roompot villa nabij Giethoorn: 5 dagen slechts €62 met eigen aanlegsteiger - 4

Luxe Roompot villa nabij Giethoorn: 5 dagen slechts €62 met eigen aanlegsteiger - 2

Luxe Roompot villa nabij Giethoorn: 5 dagen slechts €62 met eigen aanlegsteiger

Luxe Roompot villa nabij Giethoorn: 5 dagen slechts €62 met eigen aanlegsteiger