Hotels
vanaf 66€ p.p.

Luxe Roompot villa nabij Giethoorn: 5 dagen slechts €66 met eigen aanlegsteiger

Een deal van , 10. feb. 2021 18:55

Ahoy Piraat!

Hou je ook van bootje varen? Dan weet je zeker dat je in Giethoorn aan het goede adres bent. Voor slechts €66 geniet je 5 dagen lang van een luxe 6-persoonsvilla waar je niets tekort zult komen (obv 6 personen). Je hebt een eigen aanlegsteiger, dus je kunt zo met je bootje aanmeren. Je kunt ook voor een kleine meerprijs een lang weekendje weg!

Je boekt deze villa via Roompot en dan zitten alle kosten zoals bedlinnen, lokale heffingen, reserveringskosten en eindschoonmaak, al bij de prijs inbegrepen. Ook krijg je via Roompot gratis omruilgarantie, wel zo fijn!

vanaf
66€
p.p.

Details Tijdperk: 10. feb. 2021 - 31. dec. 2021

  • Details

    Voorbeelddatum 22 t/m 26 maart (klik op de screenshot voor meer data) - ook vertrekdata van 1, 8, 15 maart en in de voorjaarsvakantie

    Luxe Roompot villa nabij Giethoorn: 5 dagen slechts €66 met eigen aanlegsteiger - 12


    Totaalprijs = €396,20 (excl. waarborgsom die je na afloop terugkrijgt). Prijs per persoon is €396,20/6 = €66 per persoon

    Check alle data

Luxe Roompot villa nabij Giethoorn: 5 dagen slechts €66 met eigen aanlegsteiger - 10

Mogelijke vertrekdata

Dit arrangement is te boeken voor vertrekdata tussen nu en begin december 2021. In het goedkoopste geval betaal je slechts €66 per persoon (november en december) voor 5 dagen weg. Dit bedrag is inclusief alle kosten, zoals bedlinnen, lokale heffingen, reserveringskosten en eindschoonmaak al bij de prijs inbegrepen. Ook krijg je via Roompot gratis omruilgarantie. In het hoogseizoen zijn de prijzen duurder, dus voor een goede deal raden we aan buiten de bouwvak te boeken.

Accommodatie

Het Roompot Vakantiepark Giethoorn ligt in het Overijsselse Giethoorn, dat ook wel het Venetië van het Noorden wordt genoemd. Het park is autovrij en bereikbaar via een loopbrug, wat het voor mindervalide personen helaas minder geschikt maakt. Wel is het een ideale locatie voor wie van watersport (van varen en zeilen tot vissen) houdt, want water is er volop! Ook kun je in de directe omgeving heerlijk wandelen en fietsen.

Impressie

Luxe Roompot villa nabij Giethoorn: 5 dagen slechts €66 met eigen aanlegsteiger - 8

Luxe Roompot villa nabij Giethoorn: 5 dagen slechts €66 met eigen aanlegsteiger - 6

Luxe Roompot villa nabij Giethoorn: 5 dagen slechts €66 met eigen aanlegsteiger - 4

Luxe Roompot villa nabij Giethoorn: 5 dagen slechts €66 met eigen aanlegsteiger - 2

Luxe Roompot villa nabij Giethoorn: 5 dagen slechts €66 met eigen aanlegsteiger

Luxe Roompot villa nabij Giethoorn: 5 dagen slechts €66 met eigen aanlegsteiger