VakantiePiraten Reizen op piraten prijzen!

Meivakantie Franse Ardennen: 6 - 8 dagen in een gezellige stacaravan voor maar €78
Afgelopen

Meivakantie Franse Ardennen: 6 - 8 dagen in een gezellige stacaravan voor maar €78

Ahoy Vakantiepiraten,

Er tijdens de meivakantie lekker op uit? Dat is je goed recht! Op slechts 305 kilometer afstand van Utrecht vind je de mooie Franse Ardennen, een regio vol met bossen, heuvels en meren. Breng het voorjaar door in deze mooie regio en geniet van zuivere bosgeuren terwijl je dagen vult met activiteiten zoals mountainbiken, hiken en vissen. De Vakantiediscounter maakt een meivakantie hier, met verblijf in een stacaravan met 3 kamers, mogelijk voor slechts €78. Dat is nog eens een leuk en voordelig uitstapje voor de meivakantie!

vanaf
78
p.p.

Meivakantie Franse Ardennen Tijdperk: 1. apr. 2017 - 7. jul. 2017

  • Details

Vertrekdata

Wil jij op meivakantie? Vertrek dan voor een 6-, 7-, of 8- daagse vakantie op 22 april. Een 6 daagse vakantie is goedkoper maar mocht je langer willen gaan, dan is de vakantie tegen een kleine meerprijs te verlengen. Buiten de meivakantie kan je ook gebruik maken van deze deal, in veel gevallen zelfs nog goedkoper!

Accommodatie

Voor een heerlijke prijs van slechts €78 kom je te verblijven in een stacaravan met 3 kamers op het 3*-Camping Lac des Vieilles Forges. Deze vind je in de Franse Ardennen, op slechts 305 kilometer afstand gelegen van Utrecht. Lac des Vieilles Forgeseen is gesitueerd op een bergflank omringd door eeuwenoude eiken. Op steenworp afstand ligt het prachtige meer "les Vieilles Forges". Hier is onder andere een recreatiecentrum waar kan worden gezwommen, gesurfd, gezeild en gevist. Ook kan je hier geweldige hikes maken! Les Vieilles Forges scoort een zeer nette 7,6 waardering gebaseerd op 70 beoordelingen via Zoover.

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Wat denk je