Next Level Hotels: Droom-resort in Phuket, Thailand voor €213

Een deal van , 13. jun. 2018 8:00

Ahoy Piraten,

Hoe antwoord jij als we je vragen hoe het Paradijs eruit ziet? Waarschijnlijk ligt je antwoord dicht in de buurt van het onderstaande hotel. Het 5*-Keemala hotel ligt op Phuket in Thailand. Het eiland met tropische regenwoud en haar beroemde rotsachtige stranden staat bij veel mensen hoog op de bucket-list. Waar Phuket zelf al adembenemend mooi is, is het 5*-Keemala de overtreffende trap. De cottages en villas van het Resort zijn stuk voor stuk een ware droom! De luxe van het resort is bepaald niet goedkoop, maar onder de noemer YOLO raden wij zeer zeker aan om ten minste een nachtje hier te slapen!

vanaf
213
p.p.

Next Level Hotels: Phuket Tijdperk: 14. jun. 2018 - 31. dec. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Phuket

Mogelijke reisdata

Vertrekken is mogelijk vanaf Amsterdam. Tickets zijn te verkrijgen vanaf €421. Vluchten worden uitgevoerd door onder andere Cathway Pacific. Hierboven vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Met deze vluchten-tool vind je gemakkelijk jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Zoals eerder vernoemd kom je tijdens de vakantie van je dromen te overnachten in het buitenaards mooie 5*-Keemala Resort. Een paradijs verscholen in het tropische regenwoud van Phuket om bij weg te dromen. In de buurt vind je Kamala Beach en het resort beschikt over een state-of-the-art spa met een wellnesscentrum en o.a. de meest luxe sauna's die er maar zijn. Elke smaakvol ingerichte accommodatie heeft een eigen zwembad, een multimedia-installatie, zithoeken en een terras, waar je nog beter uitzicht hebt op de lager gelegen bossen en de glinsterende zee. De minibar is voorzien van frisdranken, lokaal bier en snacks. De eigen badkamers zijn allemaal uitgerust met een bad en charmante toiletartikelen. Ontbijt wordt dagelijks geserveerd en bestaat o.a. uit vers fruit uit de tuin. Mmmmm. Deze schoonheid van een accommodatie heeft een 4,5/5 score + een certificaat van uitmuntendheid in de wacht weten te slepen via TripAdvisor.

Next Level Hotels: Droom-resort in Phuket, Thailand voor €213 - 13

Next Level Hotels: Droom-resort in Phuket, Thailand voor €213 - 11

Next Level Hotels: Droom-resort in Phuket, Thailand voor €213 - 9

Next Level Hotels: Droom-resort in Phuket, Thailand voor €213 - 7


Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.