Hotels
vanaf 81€ p.p.

5 dagen naar Giethoorn in heerlijk Roompot Vakantiepark slechts €81 p.p. inclusief sloep & alle kosten

Een deal van , 13. jan. 2021 17:00

Ahoy Piraten,

Ontdek het Venetië van het Noorden in je eigen boot! Bij Roompot boek je nu heel voordelig 5 dagen weg in een chalet op het uitstekende 4* Roompot Vakantiepark Giethoorn voor €81 per persoon!

Tijdens je verblijf heb je een gezellige en volledig ingerichte chalet tot je beschikking en in de herfstvakantie kun je onbeperkt gratis rondvaren in je eigen elektrische sloep. Die zit bij de prijs inbegrepen. Ook zit bij de prijs de reserveringskosten, eindschoonmaak en (verplichte) bedlinnen inbegrepen! Eveneens zit de gratis omruilgarantie inclusief!

vanaf
81€
p.p.

Check deal Tijdperk: 13. jan. 2021 - 31. dec. 2021

5 dagen naar Giethoorn in heerlijk Roompot Vakantiepark slechts €81 p.p. inclusief sloep & alle kosten - 6

Mogelijke vertrekdata

Dit arrangement is te boeken voor vertrekdata tussen nu en begin april 2021. In het goedkoopste geval betaal je slechts €81 per persoon (december) voor 5 dagen weg. Echter zit de sloep hierbij niet inbegrepen. Parkeren is gratis en huisdieren zijn toegestaan op aanvraag (tegen betaling € 5,50 p.h.p.n.). Accommodaties voor mindervaliden zijn helaas niet aanwezig.

Accommodatie en impressie

Het Roompot Vakantiepark Giethoorn ligt in het Overijsselse Giethoorn, dat ook wel het Venetië van het Noorden wordt genoemd. Het park is autovrij en bereikbaar via een loopbrug, wat het voor mindervalide personen helaas minder geschikt maakt. Wel is het een ideale locatie voor wie van watersport (van varen en zeilen tot vissen) houdt, want water is er volop! Ook kun je in de directe omgeving heerlijk wandelen en fietsen.

5 dagen naar Giethoorn in heerlijk Roompot Vakantiepark slechts €81 p.p. inclusief sloep & alle kosten - 4

5 dagen naar Giethoorn in heerlijk Roompot Vakantiepark slechts €81 p.p. inclusief sloep & alle kosten - 2

5 dagen naar Giethoorn in heerlijk Roompot Vakantiepark slechts €81 p.p. inclusief sloep & alle kosten

5 dagen naar Giethoorn in heerlijk Roompot Vakantiepark slechts €81 p.p. inclusief sloep & alle kosten