Hotels
vanaf 23€ p.p.

Midweek of weekendje weg 4* Roompot Vakantiepark Giethoorn slechts €23 p.p.

Een deal van , 27. sep. 2019 9:00

Ahoy Piraten,

Ontdek het Venetië van het Noorden in je eigen boot! Bij Traveldeal boek je nu heel voordelig een weekendje weg of midweek in een chalet op het uitstekende 4* Roompot Vakantiepark Giethoorn voor €23 per persoon! Dat komt neer op slechts €6-8 per persoon per nacht.

Tijdens je verblijf heb je een gezellige en volledig ingerichte chalet tot je beschikking en tot 1 november kun je onbeperkt gratis rondvaren in je eigen elektrische sloep. Normaal betaal je voor deze deal 35% meer, dus grijp je kans!

Midweek of weekendje weg 4* Roompot Vakantiepark Giethoorn slechts €23 p.p. - 8

vanaf
23€
p.p.

Check deal Tijdperk: 7. okt. 2019 - 3. jan. 2020


Dealinformatie

Let op: je bent het goedkoopst uit als je gaat voor midweek in december (4 nachten voor €129), al is de deal ook in november en oktober voordelig te boeken.

Accommodatie en impressie

Het Roompot Vakantiepark Giethoorn ligt in het Overijsselse Giethoorn, dat ook wel het Venetië van het Noorden wordt genoemd. Het park is autovrij en bereikbaar via een loopbrug, wat het voor mindervalide personen helaas minder geschikt maakt. Wel is het een ideale locatie voor wie van watersport (van varen en zeilen tot vissen) houdt, want water is er volop! Ook kun je in de directe omgeving heerlijk wandelen en fietsen.

Midweek of weekendje weg 4* Roompot Vakantiepark Giethoorn slechts €23 p.p. - 4
Midweek of weekendje weg 4* Roompot Vakantiepark Giethoorn slechts €23 p.p. - 2
Midweek of weekendje weg 4* Roompot Vakantiepark Giethoorn slechts €23 p.p.

Midweek of weekendje weg 4* Roompot Vakantiepark Giethoorn slechts €23 p.p.