Hotels
vanaf 25€ p.p.

Uniek! Overnachten in een prachtige boomhut met balkonterras voor slechts €25 per persoon

Een deal van , 14. apr. 2019 17:00

Ahoy Piraat!

Wauw! Lekker wegdromen in je eigen boomhut, dat is toch een kinderdroom? Deze droom kan nu werkelijkheid worden met deze te gekke deal van Groupon waarbij je een nachtje gaat verblijven in een een geweldige boomhut met privé-terras, zwevend boven de grond! Ook maak je gratis gebruik van het zwemdag en kan je je uren vermaken op de dierenweide met schapen, Alpaca’s, konijnen, kippen en cavia’s! De familie-boomhut heeft plek voor maximaal 4 personen waardoor je slechts €25 per persoon betaalt! Je kan ook kiezen voor de boomhut-suite voor 2 personen waarbij de handdoeken, badjas en bedlakens al zijn inbegrepen, deze kost dan €50 per persoon. Boek nu deze unieke overnachting en maak jouw kinderdroom waar!

vanaf
25€
p.p.

Check de details Tijdperk: 15. apr. 2019 - 26. okt. 2019

 • Details

  Uniek! Overnachten in een prachtige boomhut met balkonterras voor slechts €25 per persoon - 12

  Uniek! Overnachten in een prachtige boomhut met balkonterras voor slechts €25 per persoon - 10

  *Let op: deze prijs is op basis van twee of vier personen (€50 of €25 per persoon)

Inclusief

 • Verblijf voor 2 personen in een boomhut-suite, of maximaal 4 personen in een familie-boomhut (afhankelijk van de gekozen optie)
 • Gratis gebruik van zwembad De Koploper (op loopafstand)
 • Schoonmaakkosten
 • Welkomstpakket

Mogelijke vertrekdata

Deze deal is te boeken van 15 april tot en met 26 oktober, het goedkoopste arrangement, de familie-boomhut, kost slechts €25 per persoon. Het verblijf in de boomhut-suite is op basis van twee gasten en kost €50 per persoon en is het volgende ook inbegrepen: handdoeken, badjas en bedlakens.

Accommodatie

Bij deze unieke overnachting verblijf je in een boomhut! Op Buytenplaets Suydersee hangen twee boomhutten rondom hetzelfde veldje: een boomhut-suite en een familie-boomhut. Door de beschutting van de boomhaag is er meer dan voldoende privacy en kan je knus samen vertoeven. Op het grasveld ervoor is een vuurplaats gemaakt die exclusief voor de gebruikers van de boomhutten bestemd is. De boomhut-suite is ingericht als een echte hotelkamer, de bedden zijn mooi opgemaakt en je kan gebruik maken van de badjassen en handdoeken. Ook kan je er ‘s ochtends lekker zelf koffie of thee zetten, terwijl je vanaf je privé-terras rustig kan wakker worden met het opkomende zonnetje. De familie-boomhut is een ruime boomhut met twee tweepersoonsbedden. Je kan het zo luxe maken als je zelf wil door bedlinnen en ontbijt bij te boeken. Ook deze boomhut beschikt over een ruim privé-terras, zwevend boven de grond. Bij beide boomhutten is er geen sanitair aanwezig maar hiervoor kan je, net als voor alle andere voorzieningen, op de camping terecht.

Impressie

Uniek! Overnachten in een prachtige boomhut met balkonterras voor slechts €25 per persoon - 8

Uniek! Overnachten in een prachtige boomhut met balkonterras voor slechts €25 per persoon - 6

Uniek! Overnachten in een prachtige boomhut met balkonterras voor slechts €25 per persoon - 4

Uniek! Overnachten in een prachtige boomhut met balkonterras voor slechts €25 per persoon - 2

Uniek! Overnachten in een prachtige boomhut met balkonterras voor slechts €25 per persoon

Uniek! Overnachten in een prachtige boomhut met balkonterras voor slechts €25 per persoon