VakantiePiraten Reizen op piraten prijzen!

Prachtig Parijs: 3 dagen in fijn hotel inclusief ontbijt en cruise over de Seine slechts €70
Afgelopen

Prachtig Parijs: 3 dagen in fijn hotel inclusief ontbijt en cruise over de Seine slechts €70

Ahoy Vakantiepiraten!

"Paris is always a good idea” En nog steeds heeft de enige echte miss Audrey Hepburn natuurlijk helemaal gelijk. Laat je verleiden door de stad van de romantiek: slenter door de prachtige straatjes van Montmartre, schiet de perfecte selfie bij de Eiffeltoren en vergaap je aan de prachtige kunst van het Louvre. In de avond ga je genieten van de uitmuntende Franse cuisine en sluit je af met een heerlijke wijntje. Met deze deal van Actievandedag kun je 3 dagen naar het mooie Parijs voor maar €70! Hiervoor verblijf je in een fijn hotel, kun je genieten van een dagelijks ontbijt en maak je een mooie cruise over de iconische Seine.

vanaf
70
p.p.

Prachtig Parijs Tijdperk: 13. jan. 2017 - 3. mrt. 2017

  • DetailsMogelijke vertrekdata

Dit arrangement is te boeken voor verschillende vertrekdata in januari, februari en maart. Ongeacht de aankomstdag betaal je maar €70 per persoon voor deze deal.

Accommodatie

Je gaat verblijven in het 3*-Hotel de la Jatte, een oase van rust aan de Seine dat op Tripadvisor beoordeeld wordt met een nette 3,5/5 score. In Hotel de la Jatte geniet je van de rust die de buurt uitstraalt. En voor wie er graag op uit trekt: je logeert op minder dan een halfuurtje van de bekendste bezienswaardigheden van de Franse hoofdstad. Na een goede nachtrust in je moderne en warm ingerichte kamer geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet, waar je alle nodige energie op kunt doen om de stad in te trekken. Ook een cruise over de Seine voor 2 personen in inbegrepen bij deze deal, bekijk op deze manier de stad eens van een andere kant!

Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!


Wat denk je