Hotels

Hij woont in een ananas diep in de zee: Spongebob Squarepants! Ben er klaar voor & overnacht in een ananas!

Een deal van , 29. sep. 2020 16:55

Ahoy Piraat!

Wie leeft in een ananas diep in de zee? Spongebob Squarepants! Zing jij al mee? Na het lezen van deze blog heb je natuurlijk dit heerlijk nummertje voor de rest van de dag in je hoofd.

Wist je dat je ook een Spongebob Squarepants villa kunt huren? Ben er klaar voor! Ben er klaar voor! Het mooiste is nog dat je deze villa vindt op de zonovergoten Dominicaanse Republiek! Bovendien is dit ongekende all inclusive resort ook nog eens voordelig! Scheelt als je ook zoveel van centjes houdt als Meneer Krabs!

Hij woont in een ananas diep in de zee: Spongebob Squarepants! Ben er klaar voor & overnacht in een ananas! - 10

Je zult deze ananas niet diep in de zee vinden, maar lekker dichtbij een eigen strand. Gelukkig maar. Al heeft deze villa wel genoeg andere faciliteiten, zoals een airco, TV, twee slaapkamers en 3 badkamers met gratis toiletartikelen, een tuin met een infinity pool en een eigen butler (WOW!) die goed voor je zal zorgen! Vooral hopen dat Octo het niet zal zijn!

Hij woont in een ananas diep in de zee: Spongebob Squarepants! Ben er klaar voor & overnacht in een ananas! - 8

Je vindt het SpongeBob Pineapple Villa at Nickelodeon Hotels & Resorts Punta Cana in de badplaats Punta Cana waar je ook nog eens voordelig naartoe kunt vliegen vanaf Brussel Zaventem.

Naar de vluchten-tool

Hij woont in een ananas diep in de zee: Spongebob Squarepants! Ben er klaar voor & overnacht in een ananas! - 6

Het resort is volledig in de stijl van Bikinibroek, de woonplaats van Spongebob. Je vindt hier een rijkelijke keuze aan restaurants, barretjes, zwembaden en natuurlijk een groot waterpark! Ook beschikt dit hotel over een geweldige roomservice en zal de butler goed voor je zorgen.

Hij woont in een ananas diep in de zee: Spongebob Squarepants! Ben er klaar voor & overnacht in een ananas! - 4

Om te boeken kun je het beste je vluchten en verblijf apart boeken. Hierdoor ben je het voordeligste uit. Zo kun jij genieten van een onvergetelijke all inclusive vakantie! Dit 5*-resort is ook nog eens gunstig geprijsd! Vergeet vooral niet bij het buffet je PINKY omhoog te houden!

Naar het hotel

Hij woont in een ananas diep in de zee: Spongebob Squarepants! Ben er klaar voor & overnacht in een ananas! - 2

Hij woont in een ananas diep in de zee: Spongebob Squarepants! Ben er klaar voor & overnacht in een ananas!

Hij woont in een ananas diep in de zee: Spongebob Squarepants! Ben er klaar voor & overnacht in een ananas!