Hotels

Stedentrip Antwerpen: 2 dagen in 4*-Van der Valk Hotel met wellness & ontbijt nu €42

Een deal van , 25. jun. 2019 18:00

Hier moet je snel bij zijn! Vanaf vandaag begint namelijk de HotelWeek, waardoor je heel voordeling een weekendje weg in Nederland, Duitsland, België of Frankrijk kunt plannen. Je boekt bijvoorbeeld al een 4*-hotel vanaf €25 p.p. en een 5*-hotel vanaf €45 p.p. Alleen hotels die door eerdere reizigers goed werden beoordeeld doen mee, dus vanaf een 8 of hoger! Boek bijvoorbeeld een 2-daagse stedentrip naar Antwerpen met een heerlijk 4*-Van der Valk Hotel met wellness en ontbijt voor slechts €42 per persoon. Veel hotels zijn tevens te boeken in de zomervakantie of weekenden.

1. jul. 2019 - 31. aug. 2019
25. jun. 2019 - 2. jul. 2019
4****
Gratis wellness
HotelWeek

Vanaf dinsdag 25 juni (tijdens de HotelWeek) boek je heel voordelig overnachtingen in verschillende hotels. Zo boek je een overnachting in een 4*-hotel al vanaf €25 per persoon en een 5*-hotel al vanaf €45 per persoon. En het mooie is, alleen hotels die met een 8 of hoger zijn beoordeeld doen mee! Ideaal als je nog op zoek bent naar een mooie verassing voor je vriend of vriendin. Je boekt jouw luxe weekendje weg in Nederland, Duitsland, België en/of Frankrijk dus zonder dat je je bankrekening moet plunderen. De prijzen van de HotelWeek zijn per kamer, per nacht op basis van 2 personen (inclusief btw en exclusief servicekosten).

Bekijk alle hotels

Accommodatie

Je verblijft in het Van der Valk Hotel Antwerpen, dat nabij het centrum ligt. Kom na een gezellige en drukke dag volledig tot rust in de gratis wellness centrum met zwembad, sauna en stoombad. Overnachten doe je in een moderne kamer, voorzien van alle faciliteiten. Zo beschik je over airconditioning, televisie, en een badkamer. In het restaurant kun je kiezen uit heerlijke gerechten van de kaart en we raden je aan om een typisch "bolleke" te proberen. We hebben verschillende goedkope data in zowel juli als augustus gevonden, midden in de zomervakantie!

Impressie




Stedentrip Antwerpen: 2 dagen in 4*-Van der Valk Hotel met wellness & ontbijt nu €42