VakantiePiraten Reizen op piraten prijzen!

Texels genieten: 4-5 dagen in prachtige hotelsuite voor €84,50 incl. gebruik sauna
Afgelopen

Texels genieten: 4-5 dagen in prachtige hotelsuite voor €84,50 incl. gebruik sauna

1 Reactie

Ahoy,

Via SecretEscapes hebben we een hele leuke deal gevonden waardoor je voor een klein prijsje voor 4 tot 8 dagen komt te verblijven in een suite in Texels meest gezellige dorp: De Koog natuurlijk! Deze suites scoren hoge beoordelingsscores en bevinden zich op slechts 500 meter van het strand bossen en duinen. Wil jij dus sfeer en de zilte zeelucht komen proeven op Nederlands leukste eiland, maak dan snel gebruik van deze deal is boekbaar tot 23 juli.

vanaf
 84,50
p.p.

Texels genieten Tijdperk: 30. jul. 2017 - 24. dec. 2017

  • Details


Mogelijke data

Er zijn mogelijkheden van 4 augustus - 18 december. Je kunt overigens ook gebruik maken van deze deal in juli als je kiest voor suite type Zeesuite. Deze deal is het goedkoopst in december en november maar zijn ook verkrijgbaar tegen een aantrekkelijk prijs in de overige maanden. Goed om te weten: er is een verplichte accommodatie/servicekosten van eenmalig €75 en dient vooraf aan Strandplevier Hotelsuites te worden betaald. Dit bedrag is berekend op basis van de kosten voor de opgemaakte bedden, de handdoeken, de lakens, toiletartikelen van Rituals en de eindschoonmaak. Er is ook een borg van 65 euro vereist. De borg krijg je terug bij de check-out.

Prijsopmaak

Gebaseerd op 2 volwassenen, 4 dagen, type Meerpaalsuite bij vertrek op 4 december

  • Basisprijs: €94 per 2 personen/€47 per persoon
  • Accommodatie servicekosten: €75 per 2 personen/€37,50
  • Totaalprijs p.p = €84,50

Accommodatie

In de gezellige suites van Strandplevier voel je je direct thuis. Niet alleen zijn ze heerlijk groot en helder, je hebt er tevens de beschikking over een mooie televisie, een koelkast, vriesvak, vaatwasser en meer. Uiteraard is er gratis wifi. In de ochtend zet je een heerlijk kopje koffie en neem je plaats op je eigen balkon of terras.
De zeesuite is 45m2 groot, ligt op de 1e of 2e verdieping en heeft een balkon. De meerpaalsuite is 34 m2 en heeft een balkon of terras met uitzicht op het centrum. In Strandplevier kun je onderdompelen in de bruisende jacuzzi, ontspannen in de sauna of bijbruinen onder de zonnebank. Wie zin heeft in een groter zwembad kan bij de receptie gratis toegangsbewijzen voor zwembad Calluna verkrijgen. De Strandplevier scoort een zeer goede 4/5 TripAdvisor score.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Wat denk je