Hotels

Toegang tot de spa in Kortrijk met privé sauna en optioneel met verblijf in 4*-hotel vanaf €21!

Een deal van , 18. mei. 2015 13:30

Beste Vakantiepiraten,

Het hotel Wu Wei 4* is dankzij haar uitstekende ligging, slechts 1 km van het centrum en 500 meter van het centraal station, een goed vertrekpunt om de West-Vlaamse regio te verkennen. Het hotel is gevestigd in een modern ingericht herenhuis met 14 kamers uitgerust met comfortabele bedden, een privébadkamer met bad en een minibar. Het hotel Wu Wei heeft een grote spa, met 3 sauna’s (waarvan 1 met een panoramisch uitzicht), een traditionele hamam, originele rustruimtes met haardvuur, een binnen- en buitenbad op 32 graden C° en een ruimte waar massages worden gegeven. Je kan er bovendien van een duomassage genieten. Voor een meerprijs biedt het hotel een ontbijt aan tussen tot 10.00 uur of lunch, op basis van verse producten. Het restaurant beschikt ook over een binnentuin. Hier wordt ook het ontbijt en de lunch geserveerd. In de keuken wordt gebruik gemaakt van gerechten van het seizoen. Het restaurant met houten vloeren en witte muren kijkt uit over een overdekte tuin met fruitbomen.

** Inbegrepen bij alle opties: **Prijs voor 2 personen, 1 dag toegang tot de openbare spa, 10% korting op massages
** Inbegrepen aantal opties: ** accommodatie comfort kamer of suite, water, 1 uur privé sauna op zonnige veranda (met een glas cava, water, thee en fruit), gebruik van badjassen en handdoeken

  • 1 dag toegang tot de openbare spa - 2 personen - €41,99 (tot 52%)
  • 1 nacht - 2 personen - Comfort kamer - 1 dag toegang tot de openbare spa - gebruik van badjassen en handdoeken - water in de kamer - € 99 (tot 52% korting )
  • VIP 1 nacht - 2 personen - suite - 1 dag toegang tot de openbare spa - gebruik van badjassen en handdoeken - 1 uur privé sauna - water in de kamer - € 144 (tot 56%)

Alle dagen van de week geldig van 06/05/2015 tem 31/08/2015.

Je boekt deze deal bij Groupon.

Toegang tot de spa in Kortrijk met privé sauna en optioneel met verblijf in 4*-hotel vanaf €21!Toegang tot de spa in Kortrijk met privé sauna en optioneel met verblijf in 4*-hotel vanaf €21!