De parel van Limburg: midweek (5 dagen) in fijn vakantiepark slechts €42 incl. gratis parkeren en schoonmaak

Een deal van , 20. mrt. 2019 6:01

Ahoy!

Limburg staat natuurlijk al bekend om de natuurlijke schoonheid en de bijbehorende bourgondische levensstijl. Het mooiste stukje van deze provincie, en waar Genieten altijd met een hoofdletter wordt geschreven, vind je in de kop van Limburg. De gezellige dorpjes Middelaar en Plasmolen zijn omgeven door natuurschoon en zijn in trek bij jong en oud. Verken de Mookerheide, wandel door de Maasduinen of struin door het imposante Reichswald. Tevens loopt hier het befaamde Pieterpad! Gezinnen en waterliefhebbers komen hier ook aan hun trekken, want de stranden van de Mookerplas/Siep bieden vertier voor alle leeftijden. Hadden we trouwens al vermeld dat er meer dan 10 restaurants te vinden zijn?

Het fijnste van alles, is dat je hier ook nog eens voor zeer scherpe prijzen kunt verblijven. Zo ben je voor een ontspannen midweekje bij Bungalowpark de Riethorst slechts €306 kwijt, dat is slechts €42 per persoon (obv 6 personen)! De gastvrije eigenaren voorzien je graag van tips en zorgen ervoor dat je niet tekort komt in de ruime bungalow. De 8,1 op Booking laat zien dat de vorige gasten het hier erg naar de zin hadden. De schoonmaak is inbegrepen en het parkeren is gratis. Ga je liever wat korter? Ook de weekenden zijn voordelig geprijsd! Ontdek nu het échte Limburg en ga genieten van deze zeer scherp geprijsde vakantie!

vanaf
42
p.p.

Boeking info Tijdperk: 12. apr. 2019 - 14. jun. 2019

 • Details

  De parel van Limburg: midweek (5 dagen) in fijn vakantiepark slechts €42 incl. gratis parkeren en schoonmaak - 10
  BOEK


  Selectie van overige data:

  • 12 april - 15 april - BOEK
  • 15 apr. - 19 apr. - BOEK
  • 26 apr. - 29 apr. - BOEK
  • 29 apr. - 3 mei - BOEK
  • 3 mei - 6 mei - BOEK
  • 10 mei - 13 mei - BOEK
  • 13 mei - 17 mei - BOEK
  • 17 mei - 20 mei - BOEK
  • 20 mei - 24 mei - BOEK
  • 3 jun. - 7 jun. - BOEK
  • 7 jun. - 11 jun. - BOEK
  • 11 jun. - 14 jun. - BOEK

Mogelijke vertrekdata

Bungalowpark de Riethorst ligt in het leuke Plasmolen. In de winter is dit een rustig dorpje, maar in de zomermaanden is het een levendige plaats vol leuke activiteiten. Op loopstand van de Riethorst vind je verschillende restaurants (van Italiaans tot pannenkoeken en van haute cuisine tot een gezellige hap bij een grand café), een bowling- en midget golfbaan en een van de beste ijssalons van Nederland. Op nog geen 5 minuten lopen vind je het bos, waar je er voor kunt kiezen om naar de prachtige Mookerheide te lopen of je maakt een wandeling die je zelfs tot ver in Duitsland kan voeren. Voor de shoppers is Nijmegen de perfecte optie maar ook het Duitse Kleve is een bezoekje zeker waard. De sportliefhebbers kunnen op zondag een pot voetbal gaan kijken bij Astrantia, waar zowel de wedstrijd als 3e helft altijd van een zeer hoog niveau zijn. De bungalows zijn zeer ruim (116m2) en van alle gemakken voorzien. Zo vind je er een volledig uitgeruste keuken, een moderne badkamer, wasmachine en een mooi tuintje inclusief terrasmeubels. Parkeren kan bij de bungalow en is gratis.

De Riethorst en omgeving

De parel van Limburg: midweek (5 dagen) in fijn vakantiepark slechts €42 incl. gratis parkeren en schoonmaak - 8

De parel van Limburg: midweek (5 dagen) in fijn vakantiepark slechts €42 incl. gratis parkeren en schoonmaak - 6

De parel van Limburg: midweek (5 dagen) in fijn vakantiepark slechts €42 incl. gratis parkeren en schoonmaak - 4

De parel van Limburg: midweek (5 dagen) in fijn vakantiepark slechts €42 incl. gratis parkeren en schoonmaak - 2

De parel van Limburg: midweek (5 dagen) in fijn vakantiepark slechts €42 incl. gratis parkeren en schoonmaak


De parel van Limburg: midweek (5 dagen) in fijn vakantiepark slechts €42 incl. gratis parkeren en schoonmaak