Hotels
vanaf 1€ p.p.

VakantieVeilingen Kerst SALE: de beste kerstmarkten en midweekje Roompot vanaf €1!

Een deal van , 30. okt. 2019 21:20

Ahoy Piraten!

Wil je voor het einde van het jaar er nog even lekker tussenuit? Of meteen je kerstinkopen op een andere plek doen? Dan zit je hier goed! We hebben namelijk een aantal mooie kerstdeals gevonden bij VakantieVeilingen en ActievandeDag.

Zo kun je vanaf €1 meebieden op een weekend of midweek bij Roompot in de kerstvakantie, en voor weinig geld een gezellige kerstmarkt bezoeken in bijvoorbeeld Londen, Praag of Berlijn! Op zoek naar meer? Check ons overzicht van de beste kerstmarkten en kerstvakantie tips.

VakantieVeilingen Kerst SALE: de beste kerstmarkten en midweekje Roompot vanaf €1! - 16

1. Weekend of midweekje Roompot in de kerstvakantie (bieden vanaf €1)

Gezellig met de hele familie in een vakantiepark van Roompot is dé manier om je kerstvakantie te spenderen. Bij deze deal bied je op een 4- of 5-daags verblijf in een Roompot vakantiepark naar keuze voor 4-6 personen. Er is keuze uit 7 parken door heel Nederland, die gemiddeld met een 7,9/10 op zoover worden beoordeeld. Aankomst is mogelijk op 23 december en 27 december 2019.

VakantieVeilingen Kerst SALE: de beste kerstmarkten en midweekje Roompot vanaf €1! - 14

VakantieVeilingen Kerst SALE: de beste kerstmarkten en midweekje Roompot vanaf €1! - 12

2. Dagje naar de kerstmarkt van Londen (€39 p.p.)

Wist je dat Londen ook per bus gemakkelijk en snel te bereiken is? Met deze deal van ActievandeDag met 35% korting ga je voor een dagje per luxe touringcar naar deze bruisende stad en geniet je van de kerstsfeer. Breng een bezoek aan Winter Wonderland in Hyde Park, Oxford Street, hét warenhuis Harrods of The Christmas Shop.

VakantieVeilingen Kerst SALE: de beste kerstmarkten en midweekje Roompot vanaf €1! - 10

VakantieVeilingen Kerst SALE: de beste kerstmarkten en midweekje Roompot vanaf €1! - 8

3. Kerstshoppen in Nederland, België of Duitsland (€21,95 p.p.)

Doe je liever iets dichterbij huis je kerstinkopen, dan kun je ook een reisje boeken naar de gezelligste kerstmarkten in Nederland, België of Duitsland. Per persoon betaal je slechts €21,95 en je kiest zelf waar je naartoe gaat. Zo kun je kiezen uit Antwerpen, Brugge, Brussel, Essen, Keulen, Maastricht, Münster of Valkenburg. Je hebt minimaal 9 uur de tijd om de stad van je keuze te ontdekken.

VakantieVeilingen Kerst SALE: de beste kerstmarkten en midweekje Roompot vanaf €1! - 6

VakantieVeilingen Kerst SALE: de beste kerstmarkten en midweekje Roompot vanaf €1! - 4

4. Verrassingsreis: bezoek een kerstmarkt + 3 nachten (bieden vanaf €1)

Hou je van verrassingen, dan is dit kerstarrangement echt iets voor jou. Je reist namelijk per vliegtuig naar een kerstmarkt in het buitenland en verblijft hier 3 nachten in een fijn hotel. Maar waar je precies heengaat, blijft nog even een verrassing! De mogelijke locaties zijn Wenen, Krakau, Riga, Budapest, Praag, Londen, Stockholm, Kopenhagen, Edinburg en Berlijn.

VakantieVeilingen Kerst SALE: de beste kerstmarkten en midweekje Roompot vanaf €1! - 2

VakantieVeilingen Kerst SALE: de beste kerstmarkten en midweekje Roompot vanaf €1!

VakantieVeilingen Kerst SALE: de beste kerstmarkten en midweekje Roompot vanaf €1!