Hotels
vanaf 17,40€ p.p.

Heerlijk weekendje op de Twentse boerderij voor maar €53 p.p.

Een deal van , 21. okt. 2020 19:02

Ahoy Piraat!

Ben je de grote stad ook even helemaal zat? Wat dacht je van een overnachting op de boer! Twee overnachtingen voor een heerlijk weekendje weg kost €53 per persoon, uitgaande van 5 personen). Dus ook nog eens lekker voordelig.

Dan verblijf je in het plaatsje Wierden, wat in het onmeunig mooie Twente ligt. Je boekt het eenvoudig bij Natuurhuisjes.nl, die weten wel wat mooie & duurzame huisjes zijn!

Pssstt! Je kunt nog maar een paar dagen stemmen. Heb je nog niet gestemd? Help ons enorm door te stemmen voor ons als website van het jaar 2020. Onze dank is groot! (vergeet niet te bevestigen via de mail, anders telt de stem niet).

Heerlijk weekendje op de Twentse boerderij voor maar €53 p.p. - 10

STEM OP ONS

vanaf
17,40€
p.p.

Details Tijdperk: 21. okt. 2020 - 31. mei. 2021


Accommodatie

Sinds 1400 wordt het boerenerf al bewoond door de familie van de verhuurders. In de achttiende eeuw is de boerderij destijds volledig opnieuw opgebouwd. Je vindt deze boerderij nabij Wierden en het ligt in de prachtige Reggestreek. Vanaf het erf kijk je zo uit op de vele hazen en reeën die vaak voor je in het weiland te zien zijn. Je verblijft dan op een biologische boerderij, zodat je ook kunt aanschouwen hoe het daar aan toegaat!

Impressie

Heerlijk weekendje op de Twentse boerderij voor maar €53 p.p. - 6

Heerlijk weekendje op de Twentse boerderij voor maar €53 p.p. - 4

Heerlijk weekendje op de Twentse boerderij voor maar €53 p.p. - 2

Heerlijk weekendje op de Twentse boerderij voor maar €53 p.p.


Heerlijk weekendje op de Twentse boerderij voor maar €53 p.p.