Hotels
vanaf 75€ p.p.

Lekker uitwaaien aan de kust met heerlijk 3-daags hotelarrangement voor €75 incl. sauna, ontbijt, diner en meer

Een deal van , 20. okt. 2019 20:00

Ahoy Piraat!

Wil je voordeel? Dan ben je met deze deal van Voordeeluitjes aan het goede adres. Lekker uitwaaien aan de kust doe je dan met dit hotelarrangement heel goed. In het plaatsje Egmond aan Zee komt het helemaal goed in dit 4*-hotel. Je verblijft namelijk in Hotel Zuiderduin, wat ook nog eens een mooi 4/5 op Tripadvisor krijgt, waardoor je weet dat je voorgaande gasten het hier goed naar hun zin hadden.

Daarnaast krijg je heerlijke voordeeltjes en leuke extraatjes er gratis bij. Zo heb je elke ochtend een smaakvol ontbijtje, één keer een diner en kan je gratis gebruik maken van de sauna en zwembad. Heerlijk dus! Je betaalt slechts €75 voor dit arrangement.

Lekker uitwaaien aan de kust met heerlijk 3-daags hotelarrangement voor €75 incl. sauna, ontbijt, diner en meer - 10

vanaf
75€
p.p.

Details Tijdperk: 21. okt. 2019 - 29. feb. 2020

Mogelijke vertrekdata

Deze deal is te boeken tussen nu en 29 januari 2020. De goedkoopste vertrekdatum is 8 december. De meeste data zijn voor een meerprijs van €10. Dit geldt ook voor veel weekenden. Fantastisch dus, maar er is slechts een beperkte beschikbaarheid.

Accommodatie

Je gaat verblijven in het luxe 4*-Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee, dat een zeer mooie 8,3 krijgt op Zoover. Dit hotel ligt op steenworp afstand van het strand, dat nodigt dus uit tot een goede wandeling. Voor een hapje of drankje kan je terecht in het restaurant of de bar van het hotel. Tegen betaling kan je ook nog squashen en bowlen. Het hoogtepunt is natuurlijk het Sauna Center, waar je onder andere een whirlpool, 3 sauna's, Turks bad, een zwembad en nog veel meer. De kamers zijn ruim en van vele gemakken voorzien.

Impressie

Lekker uitwaaien aan de kust met heerlijk 3-daags hotelarrangement voor €75 incl. sauna, ontbijt, diner en meer - 4

Lekker uitwaaien aan de kust met heerlijk 3-daags hotelarrangement voor €75 incl. sauna, ontbijt, diner en meer - 2

Lekker uitwaaien aan de kust met heerlijk 3-daags hotelarrangement voor €75 incl. sauna, ontbijt, diner en meer


Lekker uitwaaien aan de kust met heerlijk 3-daags hotelarrangement voor €75 incl. sauna, ontbijt, diner en meer