Waterpret! Overnachting nabij Berlijn bij het grootste waterparadijs van Europa slechts €77,50 incl. ontbijt

Een deal van , 26. mei. 2019 10:00

Ahoy Piraten!

Verlang jij ook zo naar een tropisch eiland? Wist je dat je daar niet per se een oceaan voor over hoeft te vliegen? Op zo'n 60 kilometer afstand van Berlijn vind je namelijk het fantastische Tropical Islands waterparadijs! Tropical Islands ligt in 's werelds grootste vrijstaande koepel en beschikt over een overdekt regenwoud, een spa en een zwembad in lagunestijl. Ook vind je er een kunstmatig strand, echte palmbomen en de hoogste waterglijbaan van Duitsland. Klinkt dat niet als een groot avontuur? Voor slechts €77,50 boek je al een overnachting in een tent (in de koepel!), voor €143 heb je een 2-persoonskamer. Scroll snel verder voor de foto's want je mond gaat openvallen van verbazing!

vanaf
77,50
p.p.

Deal info Tijdperk: 25. mei. 2019 - 23. dec. 2019


Mogelijke vertrekdata

Tropical Islands heeft een ruime beschikbaarheid, waar een aankomst van zondag tot en met vrijdag vaak voordeliger is dan in het weekend. Check op Booking.com wat precies bij het door jouw gekozen verblijf allemaal inbegrepen is.

Accommodatie

Dit is natuurlijk waar het allemaal om draait bij deze deal, het prachtige Tropical Islands! Terwijl je geniet van al het waterpret verblijf je in het bijbehorende 4*-resort, wat met een 7 op Zoover en 3,5/5 score op Tripadvisor een nette beoordeling heeft. Tropical Islands ligt in 's werelds grootste vrijstaande koepel en beschikt over een overdekt regenwoud, een spa en een zwembad in lagunestijl. Ook vind je er een kunstmatig strand, echte palmbomen en de hoogste waterglijbaan van Duitsland. Buiten kun je in AMAZONIA genieten van de Whitewater River, een uniek zwembad met stroomversnelling. De 13 restaurants en barsbieden ruime keuze aan maaltijden, waaronder het ontbijtbuffet. Helemaal tot rust komen doe je in het spacentrum. Op veel plekken van het resort is gratis WiFi beschikbaar. Bij de prijs van je reservering is toegang tot Tropical World, het sauna- en spacomplex, de zwembaden, de glijbanen, de fitnessclub en AMAZONIA inbegrepen.

Vervoer

Deze deal is exclusief vervoer. Je kunt naar Berlijn per auto, trein, bus of vliegtuig. Voor de beste vliegtickets kijk je op onze vluchten-tool.

Naar vluchten-tool

Waterpret! Overnachting nabij Berlijn bij het grootste waterparadijs van Europa slechts €77,50 incl. ontbijt - 12
Waterpret! Overnachting nabij Berlijn bij het grootste waterparadijs van Europa slechts €77,50 incl. ontbijt - 10
Waterpret! Overnachting nabij Berlijn bij het grootste waterparadijs van Europa slechts €77,50 incl. ontbijt - 8
Waterpret! Overnachting nabij Berlijn bij het grootste waterparadijs van Europa slechts €77,50 incl. ontbijt - 6
Waterpret! Overnachting nabij Berlijn bij het grootste waterparadijs van Europa slechts €77,50 incl. ontbijt - 4
Waterpret! Overnachting nabij Berlijn bij het grootste waterparadijs van Europa slechts €77,50 incl. ontbijt - 2
Waterpret! Overnachting nabij Berlijn bij het grootste waterparadijs van Europa slechts €77,50 incl. ontbijt

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Waterpret! Overnachting nabij Berlijn bij het grootste waterparadijs van Europa slechts €77,50 incl. ontbijt