Hotels
vanaf 77,50€ p.p.

Waterpret! Weekendovernachting nabij Berlijn bij het grootste waterparadijs van Europa slechts €77,50 incl. ontbijt

Een deal van , 20. nov. 2019 15:02

Ahoy Piraten!

Verlang jij ook zo naar een tropisch eiland? Wist je dat je daar niet per se een oceaan voor over hoeft te vliegen? Op zo'n 60 kilometer afstand van Berlijn vind je namelijk het fantastische Tropical Islands waterparadijs! Tropical Islands ligt in 's werelds grootste vrijstaande koepel en beschikt over een overdekt regenwoud, een spa en een zwembad in lagunestijl. Ook vind je er een kunstmatig strand, echte palmbomen en de hoogste waterglijbaan van Duitsland. Klinkt dat niet als een groot avontuur? Voor slechts €77,50 per persoon boek je al een overnachting in een tent (in de koepel!), voor €143 heb je een 2-persoonskamer. Scroll snel verder voor de foto's want je mond gaat openvallen van verbazing!

Waterpret! Weekendovernachting nabij Berlijn bij het grootste waterparadijs van Europa slechts €77,50 incl. ontbijt - 14

Mogelijke vertrekdata

Tropical Islands heeft een ruime beschikbaarheid, waar een aankomst van zondag tot en met vrijdag vaak voordeliger is dan in het weekend. Check op Booking.com wat precies bij het door jouw gekozen verblijf allemaal inbegrepen is. Ook zijn er veel goedkope data in de voorjaarsvakantie!

Accommodatie

Dit is natuurlijk waar het allemaal om draait bij deze deal, het prachtige Tropical Islands! Terwijl je geniet van al het waterpret verblijf je in het bijbehorende 4*-resort, wat met een 7 op Zoover en 3,5/5 score op Tripadvisor een nette beoordeling heeft. Tropical Islands ligt in 's werelds grootste vrijstaande koepel en beschikt over een overdekt regenwoud, een spa en een zwembad in lagunestijl. Ook vind je er een kunstmatig strand, echte palmbomen en de hoogste waterglijbaan van Duitsland. Buiten kun je in AMAZONIA genieten van de Whitewater River, een uniek zwembad met stroomversnelling. De 13 restaurants en barsbieden ruime keuze aan maaltijden, waaronder het ontbijtbuffet. Helemaal tot rust komen doe je in het spacentrum. Op veel plekken van het resort is gratis WiFi beschikbaar. Bij de prijs van je reservering is toegang tot Tropical World, het sauna- en spacomplex, de zwembaden, de glijbanen, de fitnessclub en AMAZONIA inbegrepen.

Vervoer

Deze deal is exclusief vervoer. Je kunt naar Berlijn per auto, trein, bus of vliegtuig. Voor de beste vliegtickets kijk je op onze vluchten-tool.

Naar vluchten-tool

Waterpret! Weekendovernachting nabij Berlijn bij het grootste waterparadijs van Europa slechts €77,50 incl. ontbijt - 12

Waterpret! Weekendovernachting nabij Berlijn bij het grootste waterparadijs van Europa slechts €77,50 incl. ontbijt - 10

Waterpret! Weekendovernachting nabij Berlijn bij het grootste waterparadijs van Europa slechts €77,50 incl. ontbijt - 8

Waterpret! Weekendovernachting nabij Berlijn bij het grootste waterparadijs van Europa slechts €77,50 incl. ontbijt - 6

Waterpret! Weekendovernachting nabij Berlijn bij het grootste waterparadijs van Europa slechts €77,50 incl. ontbijt - 4

Waterpret! Weekendovernachting nabij Berlijn bij het grootste waterparadijs van Europa slechts €77,50 incl. ontbijt - 2

Waterpret! Weekendovernachting nabij Berlijn bij het grootste waterparadijs van Europa slechts €77,50 incl. ontbijt

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Waterpret! Weekendovernachting nabij Berlijn bij het grootste waterparadijs van Europa slechts €77,50 incl. ontbijt