Hotels
vanaf 50€ p.p.

Weekend Haarlem: overnachting in centraal Ibis Styles hotel slechts €50 incl. ontbijt

Een deal van , 6. feb. 2019 17:59

Ahoy!

De prachtige stad Haarlem is het bezoeken meer dan waard! Met zijn smalle straatjes en schattige huisjes, wordt deze stad steeds hipper. Zo kan je er ontzettend goed winkelen, lunchen en dineren. Ook ben je vanuit Haarlem dicht bij de prachtige zee! Door deze geweldige deal van Voordeeluitjes hoef je zeker niet meer te twijfelen. Je bent slechts €50 kwijt voor een 2-daagse stedentrip Haarlem. Je overnacht in het fijne 3*-Ibis Styles Haarlem City Hotel, waar je ook nog eens mag genieten van een ontbijtje. Klink dat niet goed?

vanaf
50€
p.p.

Boek info Tijdperk: 6. feb. 2019 - 31. mrt. 2019

 • Details

  Weekend Haarlem: overnachting in centraal Ibis Styles hotel slechts €50 incl. ontbijt - 12
  Weekend Haarlem: overnachting in centraal Ibis Styles hotel slechts €50 incl. ontbijt - 10


Deal Info

 • 1x overnachten
 • 1x ontbijt
 • gratis WiFi

  Mogelijke vertrekdata

  Dit arrangement is te boeken voor een vertrek tussen 9 februari en 31 maart. Je betaalt voor een uitgebreid arrangement van 2 dagen in Haarlem €100. Dat komt neer op slechts €50 per persoon.

  Accommodatie

  Het 3-sterren Ibis Styles Haarlem City Hotel in Haarlem is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Jouw tijdelijke logeeradres staat nabij de N208 en het dichtstbijzijnde treinstation (Bloemendaal) is één kilometer verwijderd van het logement. Je kunt fietsen huren, dus het verkennen van Haarlem wordt een eitje! Na een drukke dag, drink je een drankje in de bar. De hotelkamers van Ibis Styles Haarlem City Hotel zijn voorzien van gescheiden bedden, gratis WiFi en een bureau. Bovendien zijn deze standaardkamers uitgerust met een badkamer. De privébadkamer is voorzien van een toilet en een bad of douche. Ondanks het feit dat mindervalidenkamers ontbreken op dit logeeradres, zijn er wel kamers op de begane grond. Ook is er een lift die je naar verscheidene etages kan brengen.


  Weekend Haarlem: overnachting in centraal Ibis Styles hotel slechts €50 incl. ontbijt - 8

  Weekend Haarlem: overnachting in centraal Ibis Styles hotel slechts €50 incl. ontbijt - 6

  Weekend Haarlem: overnachting in centraal Ibis Styles hotel slechts €50 incl. ontbijt - 4

  Weekend Haarlem: overnachting in centraal Ibis Styles hotel slechts €50 incl. ontbijt - 2

  Weekend Haarlem: overnachting in centraal Ibis Styles hotel slechts €50 incl. ontbijt

  Parkeren

  Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

  Weekend Haarlem: overnachting in centraal Ibis Styles hotel slechts €50 incl. ontbijt