Hotels

Weekendje naar de Amsterdam Pride: 2 nachtjes in het 3*-botel bij het NDSM-werf slechts €131

Een deal van , 2. jul. 2019 13:00

Ahoy Pride Piraten! Ga met ons mee naar Amsterdam om het hele weekend feestjes te vieren bij de Pride! Steun de LGBTI-gemeenschap en feest in je kleurrijkste outfit mee voor gelijke rechten en emancipatie! Kijk je ogen uit op straat, ga volledig op in de uitbundige parties, ga de sportieve drag queens aanmoedigen tijdens de Drag Queen Olympics en ga helemaal los bij de Canal Parade door de Amsterdamse grachten! Voor slechts €131 per persoon verblijf je het hele weekend van de Pride in het 3*-botel bij het NDSM-werf vlakbij het centraal station! Zet de Pride maar alvast in je agenda!

27. jul. 2019 - 4. aug. 2019
3, 5/5 op TripAdvisor
Tweepersoonskamer
Logies met ontbijt
In het weekend van de Amsterdam Pride!
Reismogelijkheden

De Amsterdam Pride wordt dit jaar van 27 juli tot en met 4 augustus gevierd, daarom worden er alleen opties gegeven voor deze periode. Maar ook buiten de Pride om is een weekendje Amsterdam natuurlijk altijd een goed idee! De Pride gaat van start met een openingsfeest op 27 juli in het Vondelpark met verschillende optredens, maar de echte feestjes en parades zijn op 2 en 3 augustus. Kijk je ogen uit op straat en ga volledig op deze kleurrijke party, ga de sportieve drag queens aanmoedigen tijdens de Drag Queen Olympics en ga helemaal los bij de Canal Parade door de Amsterdamse grachten!

Accommodatie

Met deze speciale Pride deal ga je overnachten in een 3*-hotel op een geweldige locatie bij het NDSM-werf! Vanaf hier ben je binnen no-time met de veerdienst bij het centraal station en in het centrum van Amsterdam. En dit hotel is niet zomaar een hotel, het is een botel (hotel op een boot op het IJ!), maar geen zorgen dit hotel vaart nergens heen! Om de dag goed te beginnen geniet je elke ochtend van een continentaal ontbijtbuffet in de eetzaal. Bij mooi weer kan je heerlijk in het zonnetje op het terras op het dek zitten met een fantastisch uitzicht over het water.

Impressie

Weekendje naar de Amsterdam Pride: 2 nachtjes in het 3*-botel bij het NDSM-werf slechts €131