Hotels
vanaf 72€ p.p.

Busreis kerstmarkten Hamburg & Bremen €72 met overnachting en ontbijt

Een deal van , 25. sep. 2019 11:00

Ahoy!

Op naar magische sferen, nostalgische Duitse kerstmarkten en heerlijke Glühwein. We nemen je mee op een bijzonder tripje naar onze vriendelijke Oosterburen.
Met deze busreis ga je samen met een groep gezellige Nederlanders op bezoek bij Hamburg en Bremen! Ja ja, deze reis combineert deze twee hippe steden in één weekend. Wel zo lekker!

Naast het bezoek aan de kerstmarkten krijg je ook nog een fijne overnachting in een 3-sterrenhotel te Bremen, inclusief ontbijt. Dit alles hoeft je niet veel te kosten want je hebt deze kersttrip al voor €72 inclusief reserveringskosten. Dwaal lekker rond op de twee kerstmarkten en verzamel al je cadeautjes voor onder de boom. Kies jouw weekendje uit en selecteer de meest dichtstbijzijnde opstapplaats. De voorpret kan beginnen en de verlanglijstjes mogen klaargemaakt worden! Merry Christmas!

vanaf
72€
p.p.

Details Tijdperk: 25. sep. 2019 - 25. nov. 2019

  • Details

    Busreis kerstmarkten Hamburg & Bremen €72 met overnachting en ontbijt - 10
    Busreis kerstmarkten Hamburg & Bremen €72 met overnachting en ontbijt - 8


Deal informatie

Je boekt deze deal vanaf vele opstapplaatsen door heel Nederland, dus er is zit altijd wel een praktische stad voor jou bij. De reis is te boeken op zes verschillende vertrekdata in november en december. Verder is de reis inclusief:

  • Reis per luxe bus o.l.v. chauffeur/reisleider
  • Verblijf in Best Western Hotel Achim Bremen ***
  • Tweepersoonskamer met bad of douche en toilet
  • Ontbijt op de tweede dag

Accommodatie

We laten je overnachten in het Best Western Hotel Achim Bremen ***. Dit fijne en comfortabel hotel bevindt zich op slechts 12 km van het centrum dus je bent binnen no time op de kerstmarkt! De kamers zijn eenvoudig maar goed en beschikken over een satelliet-tv, een bureau en een eigen badkamer. Je wordt wakker met een heerlijk ontbijtbuffet en tevens maak je in de hotellobby gebruik van gratis WiFi.

Sfeerimpressie

Busreis kerstmarkten Hamburg & Bremen €72 met overnachting en ontbijt - 6

Busreis kerstmarkten Hamburg & Bremen €72 met overnachting en ontbijt - 4


Busreis kerstmarkten Hamburg & Bremen €72 met overnachting en ontbijt - 2

Busreis kerstmarkten Hamburg & Bremen €72 met overnachting en ontbijtBusreis kerstmarkten Hamburg & Bremen €72 met overnachting en ontbijt