VakantiePiraten Reizen op piraten prijzen!

Weekendje uitwaaien op Ameland: 3 dagen in fijn hotel voor maar €59
Afgelopen

Weekendje uitwaaien op Ameland: 3 dagen in fijn hotel voor maar €59

Ahoy Piraten!

Waarom ver van huis gaan, als de mooie Waddeneilanden ook een hele fijne vakantiebestemming zijn? Bijvoorbeeld op Ameland kun je heerlijk genieten van al het moois dat de Nederlandse natuur te bieden heeft. Wij hebben een zeer scherp geprijsd hotel gevonden, waar jij voor maar €59 een weekend kunt gaan genieten van die welverdiende minibreak! Een weekendje uitwaaien aan zee, dat is ongeacht het seizoen heerlijk!

vanaf
59
p.p.

Deal info Tijdperk: 22. sep. 2017 - 31. jan. 2018


Mogelijke vertrekdata

Een mini-break naar Ameland kan natuurlijk altijd, maar wij hebben hierboven enkele voorbeelddata voor verschillende weekenden gegeven. De prijzen zijn niet in alle weekenden gelijk, maar liggen nooit ver van het voorbeeld bedrag vandaan. De prijzen die je ziet zijn per kamer per nacht, je kunt dus al een weekend op 3-daagse vakantie naar Ameland voor maar €59 per persoon, gebaseerd op een 2-persoonsreisgezelschap. De hotels hebben een ruime beschikbaarheid in onze hotel-tool. Speel wat met de data en vind jouw perfecte weekendje weg!

Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Wat denk je