Hotels
vanaf 53€ p.p.

Stap aan boord van de wellnessboot voor een relaxed tochtje langs de sauna's, bubbelbad, kruidenbad & meer! Al vanaf €53 p.p.

Een deal van , 14. nov. 2019 18:00

Ahoy Piraten!

Dit is de meest ontspannen boottocht ooit! Stap aan boord van de wellnessboot in Mill en reis van sauna naar bubbelbad naar relaxruimte en weer terug! Je overnacht in een comfortabele kamer in het prachtige 4*-City Resort Hotel Mill waar je kan bijkomen van het "harde werken" in de sauna. Verder geniet je 's ochtends van een heerlijk ontbijtje en kan je gratis gebruik maken van het Fitland sportcentrum om lekker actief bezig te blijven. Heb jij ook wel een lekker relax-dagje verdient? Check dan deze deal van Voordeeluitjes naar de chille wellnessboot!

vanaf
53€
p.p.

Check de details Tijdperk: 14. nov. 2019 - 19. jul. 2020


Stap aan boord van de wellnessboot voor een relaxed tochtje langs de sauna's, bubbelbad, kruidenbad & meer! Al vanaf €53 p.p. - 8

Deal informatie

  • 1x overnachten
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 dag toegang tot de Wellnessboot* (1e dag)
  • gratis gebruik Fitland sportcentrum (binnen de openingstijden)
  • gratis WiFi

Mogelijkheden

Je kunt deze deal boeken tot en met 19 juli 2020. Ook is het mogelijk om jouw kamer een upgrade te geven en te gaan voor een deluxe, superior of superior deluxe kamer. In het goedkoopste geval betaal je €53 per persoon per nacht. Er geldt een toeslag in het weekend en op specifieke data. Kijk snel of jouw perfecte data beschikbaar is!

Accommodaties

De wellnessboot ligt direct naast het hotel en je stapt zo met je badjas op de boot. De faciliteiten van de wellnessboot zijn onder andere een kruidenbad en een binnenzwembad. Ook heeft deze boot genoeg te bieden voor de saunaliefhebber! Je hebt onder andere een sauna van 70 en van 95 graden, een infrarood sauna, een rozensauna, panoramasauna en zelfs een saunagrot. Daarnaast is er een whirlpool met uitzicht, een zonnedek, een restaurant en nog veel meer! Ook word je heerlijk wakker met een goed ontbijtje en bij je aankomst mag een lekkere welkomstdrankje natuurlijk niet ontbreken.

Impressie

Stap aan boord van de wellnessboot voor een relaxed tochtje langs de sauna's, bubbelbad, kruidenbad & meer! Al vanaf €53 p.p. - 6

Stap aan boord van de wellnessboot voor een relaxed tochtje langs de sauna's, bubbelbad, kruidenbad & meer! Al vanaf €53 p.p. - 4

Stap aan boord van de wellnessboot voor een relaxed tochtje langs de sauna's, bubbelbad, kruidenbad & meer! Al vanaf €53 p.p. - 2

Stap aan boord van de wellnessboot voor een relaxed tochtje langs de sauna's, bubbelbad, kruidenbad & meer! Al vanaf €53 p.p.

Stap aan boord van de wellnessboot voor een relaxed tochtje langs de sauna's, bubbelbad, kruidenbad & meer! Al vanaf €53 p.p.