VakantiePiraten Reizen op piraten prijzen!

Wie kent ze nou niet! Boek een echte Rotterdamse kubuswoning voor slechts €53,50
Afgelopen

Wie kent ze nou niet! Boek een echte Rotterdamse kubuswoning voor slechts €53,50

Ahoy Piraten,

Rotterdam is hip en het bruist. Er kan flink gefeest worden, geshopt en er zijn zeeën aan culturele uitstapjes te vinden. Rotterdam heeft zelfs een eigen "Red Light District", enkele kanalen en beschikt als enige Nederlandse stad over een Skyline. Kortom deze stad vraagt erom ontdekt te worden! Til een leuke stedentrip in Rotterdam naar een hoger niveau en verblijf in een wereldberoemd bezienswaardigheid! Dit kan natuurlijk het beste in een beroemde kubuswoning. De welbekende kubus huisjes van Rotterdam zijn namelijk te reserveren voor een prijs van €144 per overnachting voor 2 personen of €204 voor 4 personen. Dat is dus maar €53,50 per persoon, inclusief schoonmaakkosten.

Boek 4-persoons Kubus

Wil jij ook zo'n gave stedentrip naar Rotterdam organiseren maar ben je met meer personen of komt de beschikbaarheid van het bovenstaande huisje niet uit? Je kunt dan met tot wel 6 personen een andere kubus verhuren voor €270, inclusief schoonmaakkosten. Je komt dan uit op €67,50 per persoon voor 4 personen, €45 per persoon voor 6.

Boek 6-persoons Kubus

vanaf
 53,50
p.p.

Rotterdamse Kubus woning Tijdperk: 22. mrt. 2017 - 30. dec. 2017

  • Details

    4-persoons kubus:

    6-persoons kubus:


De Kubus woning

Wereldberoemd door de architectuur van het bouwwerk en daarnaast van alle gemakken voorzien voor een Rotterdamse stedentrip om nooit te vergeten, dat zijn de Kubuswoningen! Gelegen in het hart van Rotterdam nabij alle bezienswaardigheden, bestaan deze woningen uit 3 verdiepingen en beschikken ze over een 360 graden uitzicht over de Kubus woningen en de stad. Daarnaast bieden ze met een moderne interieur alle comfort die je nodig hebt! Laat je verbazen over de surrealistische architectuur en trek het bruisend hart van Rotterdam in, dit wordt een stedentrip om niet te vergeten.

Benieuwd naar andere gave Airbnb's in Rotterdam? bekijk onze wishlist!

Impressie

Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Wat denk je