Hotels
vanaf 100€ p.p.

Zomervakantie in eigen land: een weekendje kamperen aan het strand voor slechts €100 incl. ontbijt

Een deal van , 30. apr. 2019 17:00

Ahoy Piraten!

We gaan lekker op vakantie in eigen land! Boek voor deze zomer een heerlijk weekendje naar het strand om lekker uit te waaien, van de zon te genieten of om te gaan surfen! Met deze deal van Booking ga je verblijven in het gezellige Surfana Surf Hostel Bloemendaal aan het strand van Overveen. Je slaapt hier een knus houten hutje voor twee personen en je geniet elke ochtend van een heerlijk ontbijtje. Ook voor surflessen en het huren van surf materiaal ben je hier aan het juiste adres! Pak jij direct de eerste golf? Boek nu een weekendje aan het strand voor slechts €100 per persoon inclusief ontbijt! Let's go surfing!

vanaf
100€
p.p.

Check deze deal Tijdperk: 30. apr. 2019 - 30. jun. 2019

Mogelijke vertrekdata

Het Surfana Surf Hostel Bloemendaal heeft een ruime beschikbaarheid in de zomer zowel doordeweeks als in het weekend. In de tabel hierboven hebben we verschillende voordelige weekenden gevonden. Speel wat met de data en vind jouw perfecte verblijf.

Surfana Surf Hostel Bloemendaal

Genieten wordt het zeker bij het Surfana Surf Hostel Bloemendaal, een super gezellig surf hostel aan het strand bij Overveen. Je slaapt hier een knus houten hutje voor twee personen en je geniet elke ochtend van een heerlijk ontbijtje in de vorm van een ontbijtbuffet. deze accommodatie beschikt over een zonneterras, een baggageopslag, een bar en er zijn veel leuke plekjes om lekker te zitten. Verder is er af en toe live muziek, worden er filmavonden georganiseerd en zijn er mogelijkheden om surflessen te nemen en surf materiaal te huren.


Impressie

Zomervakantie in eigen land: een weekendje kamperen aan het strand voor slechts €100 incl. ontbijt - 8

Zomervakantie in eigen land: een weekendje kamperen aan het strand voor slechts €100 incl. ontbijt - 6

Zomervakantie in eigen land: een weekendje kamperen aan het strand voor slechts €100 incl. ontbijt - 4

Zomervakantie in eigen land: een weekendje kamperen aan het strand voor slechts €100 incl. ontbijt - 2

Zomervakantie in eigen land: een weekendje kamperen aan het strand voor slechts €100 incl. ontbijt

Zomervakantie in eigen land: een weekendje kamperen aan het strand voor slechts €100 incl. ontbijt