Hotels

Zomervakantie aan de Moezel: 4 dagen slechts €161 incl. ontbijt, 3-gangendiner, fles wijn & meer

Een deal van , 24. jun. 2019 18:00

Ahoy Piraat! We hebben via Voordeeluitjes een leuke zomervakantie deal voor jou gevonden! We nemen je mee naar een hotel aan de Moezel in Duitsland om te genieten van een zomerse break dicht bij huis. Je gaat verblijven in een hotel met een adembenemend uitzicht over rivier. Vanaf het terras het kijk je naar de boten in de haven, de beroemde skyline van de stad en natuurlijk de Rijksburcht van Cochem aan de overkant van het water. Cochem is een gezellig wijnstadje waar je uiteraard de frisse Moezelwijn moet proberen! Boek nu dit 4-daagse diner arrangement voor slechts €161 per persoon!

28. jun. 2019 - 31. dec. 2019
8, 5/10 op Voordeeluitjes
Tweepersoonskamer
Logies met ontbijt
Inclusief 1x een 3-gangendiner!
Deze deal is inclusief

  • welkomstdrankje
  • 3x overnachten
  • 3x uitgebreid ontbijt aan tafel
  • 1x 3-gangenmenu
  • fles wijn op de kamer
  • gratis parkeren
  • gratis WiFi

Mogelijke vertrekdata

Deze deal is te boeken tussen voor data tussen 28 juni en 31 december 2019. Goedkoopste vertrek vind je van oktober tot en met december maar tevens in de zomervakantie zijn er goedkope data beschikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid bij de accommodatie. Huisdieren helaas niet toegestaan.

Accommodatie

Het 3-sterren Hotel am Hafen staat op een rustige locatie in het centrum van Cochem, met zijn leuke steegjes en mooi gekleurde vakwerkhuizen. Tijdens uw verblijf in het gezellige wijnstadje gaat u uiteraard wandelen langs de wijnhellingen, de bekende Rijksburcht van Cochem bewonderen - die u vanuit het hotel al ziet - en een leuk vaartochtje over de Moezel maken. Nip op het terras met uitzicht op de haven en de rivier, van een frisse Moezelwijn. Bij Hotel am Hafen krijgt u ’s ochtends het uitgebreide ontbijt direct aan uw tafel geserveerd. In het gezellige en stijlvolle restaurant geniet u van heerlijke 3-gangendiners met eventueel een bijpassend wijntje uit de streek. Zittend op het mooie buitenterras wordt uw blik gevangen door de Moezel en de beroemde burcht aan de overkant. Fietsers en motorrijders kunnen hun (gemotoriseerde) tweewieler in een speciale stalling plaatsen. Oplaadpunten voor e-bikes zijn eveneens voorhanden. Het hotel voorziet ten slotte in gratis WiFi en kosteloze parkeergelegenheid voor uw auto.

Impressie

Zomervakantie aan de Moezel: 4 dagen slechts €161 incl. ontbijt, 3-gangendiner, fles wijn & meer