Andere
vanaf 10€ p.p.

Onze top 5 musea in Amsterdam, entreetickets vanaf €10

Een deal van , 24. okt. 2019 15:02

Ahoy Piraat!

Onze historische hoofdstad Amsterdam biedt veel bezienswaardigheden die de moeite waar zijn. Naast de bekende grachten en de leukste winkeltjes staat het natuurlijk boordevol musea. We hebben een aantal musea geselecteerd die wij het beste vinden in de stad. Zo kun je de rijkelijke historie van Amsterdam met eigen ogen aanschouwen.

Onze top 5 musea in Amsterdam, entreetickets vanaf €10 - 10

1. De Heineken Experience

Je hebt twee soorten mensen; mensen die Heineken lekker vinden en mensen die allerlei bijnamen voor verzinnen. Eén ding is zeker, het is ons handelsmerk. Wereldwijd staan Nederlanders bekend om biermerk Heineken. Van de Sahara tot de Himalaya, overal is Heineken te verkrijgen en het begon allemaal in deze fabriek in Amsterdam.

Tijdens een 90 minuten durende zelfgeleide tour leer je alles over de brouwerij en de geschiedenis, het proces van bierbrouwen en de huidige innovaties. Ook krijg je twee heerlijke drankjes na afloop gratis (18+), perfect dus! Een tour is elke dag mogelijk van 10.30 uur tot 18.30 uur en hieronder te boeken.

Onze top 5 musea in Amsterdam, entreetickets vanaf €10 - 8

MEER INFO

2. Koninklijk Paleis Tour

Beleef het Koninklijk Paleis op de Dam wel uiterst voordelig, want voor €10 heb je een tour met een voorrangsticket. Daarnaast zijn kinderen tot en met 18 jaar gratis, wat ook een enorm voordeel biedt. Het eeuwenoude paleis is eigenlijk als boegbeeld voor onze monarchie, maar speelt ook voor Amsterdam een belangrijke rol.

Ook vind je hier vele eeuwenoude meubels en schilderijen die je terug in de tijd nemen. Bijzonder! Het Koninklijk Paleis is geopend elke dag van 10 uur tot 17 uur en tickets zijn te boeken tot en met 1 maart (m.u.v. enkele dagen).

Onze top 5 musea in Amsterdam, entreetickets vanaf €10 - 6

MEER INFO

3. Rembrandthuis

In een prachtig pand in Amsterdam heeft Rembrandt 20 jaar gewoond en maakte hij vele kunstwerken totdat hij is 1656 failliet ging. Je kunt met dit ticket het huis bezichtigen, dat gerestaureerd is naar de tijd van Rembrandt.

Dompel je in het leven van Rembrandt en kom meer te weten over één van de beroemdste schilders ter wereld. Je vindt hier ook een bijna volledige collectie van Rembrandt's etsen. Het museum is dagelijks geopend van 10 uur tot 18 uur en tickets zijn te boeken tot en met oktober 2020!

Onze top 5 musea in Amsterdam, entreetickets vanaf €10 - 4

MEER INFO

4. Van Gogh Museum

Van Gogh is natuurlijk ook een wereldberoemde schilder. Er is een heel museum aan hem gewijd en je vindt hier meer dan 200 schilderijen van de Nederlandse meester. Wereldberoemd zouden we hem kunnen omschrijven en vooral bekend als die schrijver die zijn oor afsneed.

Een entreeticket voor het museum kost €21 en het is te boeken voor elke dag tot en met volgend jaar oktober. Openingstijden zijn van 9.00 uur tot 17.00 uur en soms worden de openingstijden ook verlengd.

Onze top 5 musea in Amsterdam, entreetickets vanaf €10 - 2

MEER INFO

5. Scheepvaartmuseum

De Gouden Eeuw heeft fantastische schepen geleverd en ook daarna lieten Nederlanders zien dat ze meester op het water waren. Verken de maritieme geschiedenis van Nederland in het Scheepvaartmuseum.

Door dit ticket ben je niet alleen snel binnen, je leert veel over Amsterdam en zijn haven. Klim op bijzondere schepen en waan je in de geschiedenis.

Onze top 5 musea in Amsterdam, entreetickets vanaf €10

MEER INFO

Onze top 5 musea in Amsterdam, entreetickets vanaf €10