Andere
vanaf 22€ p.p.

Crazy! Ticket Movie Park Germany slechts €22 = 2 dagen toegang

Een deal van , 26. jul. 2018 18:58

Ahoy!

Hier gaan we kort over blijven: wat een crazy deal van Travelbird! Je kunt namelijk nu een ticket voor het spectaculaire Movie Park Germany krijgen voor slechts €22 (incl. boekingskosten)! Dat is niet alles, want je krijg hiervoor namelijk 2 dagen toegang tot het park. Dit komt er dus op neer dat je slechts €11 per dag betaalt. Tickets zijn te gebruiken tot en met 31 augustus 2018. Wacht niet te lang met boeken, want deze actie loopt nog tot en met 31 juli. Meer info over de deal vind je hieronder.

vanaf
22€
p.p.

Check de tickets Tijdperk: 26. jul. 2018 - 31. aug. 2018

  • Details

    Crazy! Ticket Movie Park Germany slechts €22 = 2 dagen toegang - 2
    Crazy! Ticket Movie Park Germany slechts €22 = 2 dagen toegang


Zo werkt het

Per boeking kun je maximaal 5 vouchers kopen. Na het boeken ontvang je per e-mail een bevestiging van Travelbird. Daarin vind je een link naar de vouchers. Let op: De bevestiging geldt niet als toegangsbewijs. Print de vouchers en neem deze mee naar Movie Park Germany. Bij de ingang worden je vouchers gescand. Zorg ervoor dat de barcode goed te lezen is, beschadigde barcodes worden namelijk niet geaccepteerd. Je voucher is zowel je bewijs van betaling als je toegangsticket tot Movie Park Germany.

Tegen inlevering van je ticket op je eerste bezoekdag bij de '2e dag gratis kraam' in het park, ontvang je een vrijkaart en een polsbandje voor de daaropvolgende dag. Het polsbandje dient tot en met je volgende bezoekdag onbeschadigd te worden gedragen. Bij verlies en/of beschadiging van het ticket en het polsbandje kan toegang tot het park geweigerd worden.

Crazy! Ticket Movie Park Germany slechts €22 = 2 dagen toegang