Andere
vanaf 17€ p.p.

Een ontspannen wellnessuitje naar de Veluwse Bron voor maar €17!

Een deal van , 2. okt. 2019 11:00

Ahoy Piraat!

Op zo'n regenachtige dag denkt men maar aan één ding: tijd voor de wellness! Laten we nou net een prachtige deal van De Veluwse Bron vinden. Zo geniet jij voor een voordelig uitje zonder er veel voor te betalen. Je krijgt namelijk een korting van 55%! Zo betaal je in plaats van €34,50 voor een dagentree, maar €15,95 (+€1,50 transactiekosten). Het is dus vrij voordelig om te genieten van wellness en zeg nou zelf, je hebt het wel verdiend toch?

Een ontspannen wellnessuitje naar de Veluwse Bron voor maar €17! - 10

vanaf
17€
p.p.

Details Tijdperk: 2. okt. 2019 - 20. dec. 2019

  • Details

    Een ontspannen wellnessuitje naar de Veluwse Bron voor maar €17! - 8

    Een ontspannen wellnessuitje naar de Veluwse Bron voor maar €17! - 6


    Prijs voor twee personen is €33,40. Per persoon €16,70. Deze wellnessdeal is ook per persoon te bestellen.


De Veluwse Bron

Midden op de Veluwe vind je een prachtig resort waar je heerlijk kunt relaxen. Precies tussen Apeldoorn en Zwolle vind je De Veluwse Bron, een uitgestrekt wellnessresort waar je talrijke mogelijkheden hebt om helemaal zen te worden. Het resort biedt onder andere een natuurmeer en een groot aantal sauna's. Eén van de meest bijzondere sauna's is de wildobservatiesauna. Deze sauna ligt boven het meer, waardoor je een uniek uitzicht hebt. Iedere maandag en elke laatste zondag van de maand is het badkledingdag. Op badkledingdagen gelden de reguliere openingstijden en is het dragen van badkleding verplicht. Het resort is elke dag geopend van 10:00 – 23:00 uur.

Voorwaarden voucher

Er geldt een toeslag op vrijdag, zaterdag, zondag en badkledingdag. Dit bedraagt €5,25 per persoon. De Veluwse Bron is toegankelijk voor iedereen boven de 18 jaar en voor personen vanaf 14 jaar onder begeleiding van een volwassene. De vouchers zijn te boeken vanaf nu tot en met 31 oktober en geldig tot en met 20 december.


Een ontspannen wellnessuitje naar de Veluwse Bron voor maar €17! - 4

Een ontspannen wellnessuitje naar de Veluwse Bron voor maar €17! - 2

Een ontspannen wellnessuitje naar de Veluwse Bron voor maar €17!


Een ontspannen wellnessuitje naar de Veluwse Bron voor maar €17!