Andere

Dit zijn de 4 perfecte stedentrips voor de herfst

Een deal van , 6. sep. 2015 10:00

De zomer – en waarschijnlijk ook het lekkere weer- zijn toch echt bijna op zijn einde. Heel Nederland is weer aan het werk, de temperaturen dalen behoorlijk en de gebruikelijke regen valt weer met bakken uit de lucht. Daarmee zijn ook de zomerse bestemmingen passé, want wist je dat bepaalde steden in de herfst extra mooi zijn? Dit zijn de steden die je moet bezichtigen in de herfst.

Warschau – Polen

Wanneer de blaadjes verkleuren en de temperaturen dalen, dan is Warschau op zijn best. Deze stad heeft niet alleen zijn moderne kant met hoge gebouwen en futuristische kantjes, maar ook zijn oude en vooral sprookjesachtige gedeelte. En geloof me, samen met je geliefde door dit prachtige stukje stad lopen is ongelofelijk romantisch. Doen!

Dit zijn de 4 perfecte stedentrips voor de herfst - 6

Berlijn – Duitsland

Nog nooit naar Berlijn geweest? Het is bijna een schande. Vertrek deze herfst nog en geniet van een stad die tot leven komt in het najaar. Opwarmen met een heerlijke koffie op een van de gezellige terrasjes, een romantische wandeling maken door het park of gewoon verdwalen door de enorme (gezellige) wijken. Berlijn is the place to be!

Dit zijn de 4 perfecte stedentrips voor de herfst - 4

Praag – Tsjechië

De oude stad van Warschau is al behoorlijk sprookjesachtig, maar kom je tijdens de herfst in Praag, dan ervaar je pure magie. Alsof je zo in een sprookjesboek wandelt. De prachtige brug, het gezellige marktplein en die geweldig schattige huisjes. En ja, de herfst is toch wel het beste seizoen om het te bezoeken. De magie van het koude najaar, maar het voelt nog niet aan als Siberië, zoals het in de winter kan doen.

Dit zijn de 4 perfecte stedentrips voor de herfst - 2

Barcelona – Spanje

Houd je niet zo van de kou en heb je het liever wat warmer in de herfst? Dan is deze prachtige stad een echte aanrader. Barcelona! Struin door de gezellige straten van Gracia, maak romantische wandelen aan het strand en ga tapas eten in de Gotische wijk. Enne, doordat hartje zomer voorbij is, is een vliegticket nog goedkoop ook.

Dit zijn de 4 perfecte stedentrips voor de herfst

Dit zijn de 4 perfecte stedentrips voor de herfst