Andere

Eilandavontuur! Win een reis t.w.v. €5000 naar de Malediven, Bali, Zanzibar of de Dominicaanse Republiek

Een deal van , 23. aug. 2017 11:01

Arrr Piraten!

Als je hebt zitten wachten op een eindeloze zomer, dan is hier je kans om dit te verwezenlijken! We geven namelijk een reis weg ter waarde van €5000 naar de paradijselijke eilanden Bali, Zanzibar, de Malediven en de Dominicaanse Republiek!

Om mee te doen aan dit Eilandavontuur, hoef je je alleen maar aan te melden voor onze WhatsApp service en AVONTUUR te sturen. Zo makkelijk is het! Ben je al geregistreerd? Geen probleem, dan hoef je alleen maar AVONTUUR te sturen.

Eilandavontuur! Win een reis t.w.v. €5000 naar de Malediven, Bali, Zanzibar of de Dominicaanse Republiek


Zo doe je mee:

  1. Meld je aan voor ons Whatsapp alert (gratis) door hierboven op 'Registreer nu' te klikken (als je al ingeschreven bent, kun je direct door naar stap 3!)
  2. Belangrijk! Voeg ons toe aan jouw contacten en stuur daarna een berichtje met het woord 'Start'.
  3. Stuur ons een WhatsApp bericht met het woord AVONTUUR. Bestaande gebruikers hoeven zich niet opnieuw te registreren voor ons alert, stuur ons gewoon AVONTUUR om deel te nemen!

Doe mee aan deze winactie en wie weet sta jij binnenkort in onze Hall of Fame!

Eilandavontuur eindigt op 6 september om 23.59. De volledige terms and conditions vind je hier.Eilandavontuur! Win een reis t.w.v. €5000 naar de Malediven, Bali, Zanzibar of de Dominicaanse Republiek