Andere

Zomervakantie naar Berlijn! Een enkele treinticket voor maar €37,80! Vertrek vanaf alle stations

Een deal van , 10. mrt. 2020 13:00

Wist je dat de Duitse overheid de belastingen op alle treintickets heeft verlaagd om duurzaam reizen promoten? Nou, dan is het nu tijd om er eens van te profiteren! Je kunt in de zomervakantie naar de hipsterhoofdstad Berlijn. Je hebt al een enkele reis voor maar €37,80! Voor dit bedrag reis je vanaf Amsterdam direct naar Berlijn in 6 uurtjes. Vanaf o.a. Deventer en Hengelo is het nog een stuk goedkoper en de reistijd een stuk korter!

Nog voordeliger met de trein naar Berlijn
10. mrt. 2020 - 4. sep. 2020
Een duurzame oplossing!
Prijs is per enkele reis
Vertrek vanaf elk Nederlands station mogelijk
Je boekt deze deal via NS International!
Voorbeeldtreinreis

Voorbeelddatum: 13 augustus (klik op de screenshot en vind meer data)

BOEK


Op de volgende data is een enkeltje te verkrijgen voor €37,80. Op andere data geldt een kleine meerprijs.


NS International

Bij deze internationale treinreis geldt, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vaak is. In het voorbeeld wordt er uitgegaan van een vertrek vanaf Amsterdam Centraal, maar je kunt elk ander station in Nederland selecteren zonder een meerprijs. De rechtstreekse trein vertrekt 6x per dag vanaf Amsterdam en stopt in meerdere steden namelijk:

 • Hilversum
 • Amersfoort
 • Apeldoorn
 • Deventer
 • Almelo
 • Hengelo

Accommodatie

Als je naar Berlijn gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Met onze handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel je onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Naar hotel-tool

Highlights Berlijn

Berlijn staat bekend om een indrukwekkende geschiedenis. De Tweede Wereldoorlog, de Koude Oorlog en een verdeelde stad in tweeën gesplitst door een muur. Na de val in 1989 veranderde de stad in een bruisende hipsterstad vol met barretjes en clubs. Om de stad te verkennen kun je het beste een Free Walking Tour doen. Meer informatie vind je hier. Waar je ook bent, je vindt leuke (en goedkope!) restaurants, hippe winkels en gezellig bars en café's. Daarnaast zijn er wereldberoemde bezienswaardigheden in Berlijn, de bekendste zijn:

Top 10 highlights Berlijn

 1. De Branderburger Tor
 2. De Berlijnse Muur / East Side Gallery
 3. De Reichstag
 4. Het Holocaustmonument
 5. Potsdamer Platz
 6. Rivier de Spree
 7. Tempelhof
 8. Mauerpark
 9. Kurfürstendamm / Gedächtniskirche
 10. Olympiastadion

Echter is er tijdens een weekendje Berlijn ook veel meer te doen! Ga naar een hippe bar in Friedrichshain, struin over een marktje in Prenzlauer Berg of ga stappen in een van de befaamde clubs in Kreuzberg. Over clubs gesproken, met gelegenheden als Berghain, Watergate, Tresor, Ritter Butzke, About Blank en Wilde Renate, kun je Berlijn met recht de clubbing hoofdstad van Europa noemen! Vergeet daarnaast niet in een van de vele goede ontbijttentjes te eten, iedere dag weer een traktatie!

Impressie


Zomervakantie naar Berlijn! Een enkele treinticket voor maar €37,80! Vertrek vanaf alle stations