Andere

Enkeltje met de trein naar Keulen: rechtstreeks vanaf Amsterdam €18,90

Een deal van , 10. apr. 2020 16:02

Een enkeltje naar het veelzijdige Keulen hoeft niet alleen goedkoop te zijn, deze treinreis zal ook uitermate snel gaan. In slechts een paar uurtjes reis je al vanaf Amsterdam (en voor dit bedrag kun je vanaf elk station in Nederlands opstappen).Je boekt een treinreis naar Keulen vanaf €37,80! Dat is toch waanzinnig goedkoop! Het is ook nog eens de meest duurzame optie om met de trein te reizen. Je boekt de treinreis eenvoudig via NS International. Voor zo'n bedrag kun je het natuurlijk niet laten om de meest imposante dom te bezoeken!

Goedkope treintickets naar Keulen
31. mrt. 2020 - 4. sep. 2020
Snel, goedkoop & duurzaam!
15. mrt. 2020 - 30. apr. 2020
Je boekt deze deal via NS International
Voorbeeldboeking: 17 juli (klik op de screenshot voor meer data)

BOEK


Meer data voor hetzelfde bedrag:

NS International

Bij deze treinkaartjes van NS International geldt, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vaak is. Wees dus op tijd met het boeken van je treintickets. In het voorbeeld wordt er uitgegaan van opstapplaats Amsterdam Centraal, maar je kunt eigenlijk vanaf elk ander station in Nederland opstappen. Volgens het voorbeeld stopt de directe trein naast Amsterdam Centraal ook op Utrecht en Arnhem Centraal. Er is rekening gehouden met de prijs, aantal keer overstappen en duur van de treinreis. Er zijn vele tijdstippen waarop je kunt vertrekken. Vertrek je van een ander station? Selecteer bij jouw treintickets jouw gewenste station en beleef het schitterende Keulen.

Accommodatie

Als je naar Keulen gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Naar hotel-tool

Impressie

Enkeltje met de trein naar Keulen: rechtstreeks vanaf Amsterdam €18,90