Andere

Rechtstreeks enkeltje met de trein naar Londen: in de zomervakantie vanaf €40

Een deal van , 19. mrt. 2020 14:02

Het mogelijk om een rechtstreekse treinreis te boeken naar Londen. Vanaf 30 april gaat deze trein rijden vanaf Amsterdam en vanaf 18 mei is het ook mogelijk om in Rotterdam op te stappen. Een directe trein naar de Britse hoofdstad kost slechts €40 per enkele rit en de trein brengt je in ongeveer 4 uur vanaf het centrum van Amsterdam tot het centrum van Londen. Dit geldt ook voor weekenden en in de zomervakantie!

Supergoedkoop naar Londen
30. apr. 2020 - 15. sep. 2020
Duurzaam, goedkoop & snel
Je boekt deze deal via NS International
NS International

Voorbeelddatum: 18 augustus (klik op de screenshot voor meer data)

BOEK

Meer data:

Eurostar

De treinreis wordt grotendeels uitgevoerd door Eurostar. Je kunt vanaf Amsterdam vanaf 30 april rechtstreeks naar Londen. Het is ongeveer 10 minuutjes lopen vanaf de hoofdingang van Amsterdam centraal. Tot 30 april geldt er nog een overstap in Brussel. Dit komt vanwege douaneformaliteiten. Vanaf 18 mei wordt Rotterdam Centraal als opstapplaats meegenomen.

Je moet je minimaal 30 minuten voor vertrek melden bij de Eurostar-terminal vanwege de check-in en douaneformaliteiten. Ook is het mogelijk om vanaf andere stations in Nederland te reizen. Check daarvoor de site van NS International en check hoe snel jij in Londen kunt zijn! Let wel op, bij deze treinreis geldt, hoe eerder je boekt, des te voordeliger de treintickets.

Accommodatie

Als je naar Londen gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement

Naar hotel-tool

Suggesties

Safestay London Kensington Holland Park, je betaalt slechts €38 voor twee personen voor een slaapzaal, per nacht

4*-Best Western Plus Londen Crovdon Aparthotel, je betaalt slechts €95 voor een tweepersoonskamer, per nacht

Impressie

Rechtstreeks enkeltje met de trein naar Londen: in de zomervakantie vanaf €40